Friday, June 02, 2006

Postia!!!!!! Nyt jo!!!!

Aikuisten oikeesti minen oo ikinä saanut mistään näin nopeasti toimitusta. Ja jopa enklannista asti!!! Keskiviikkona iltapäivällä naputeltiin Visan kanssa ja nyt jo oli loota pullollaan tavaraa!


Roguen verran Rowanspun arania sävyssä Gables. Pari vyyhtiä Rowanspun 4ply sävy Temptation. Yksi vyyhti Temptationia puuttui paketista, täytyy tarkistaa muistanko vaan väärin. Heti piti keriä yksi vyyhti ja aloitin jo mallitilkunkin. Sillä välin lapset pisti terassia uuteen uskoon väriliitujen kanssa :D


6 comments:

Annika said...

Cucumberpatchin nopeus on lähes yliluonnollista.
Me ollaan nyt ihan samiksia kun mulla on myös tekeillä Rogue Gablesista! Kiva väri mutta ehkä vähän turhankin paksua lankaa näin kesällä.

laurakoo said...

Ootko sä ostanut kaikessa hiljaisuudessa vyyhdinpuut, vai onko sun itse kerityt kerät noin kauniita? *ihailee joka tapauksessa*

thiire said...

Sut on haastettu, lue multa ohjeet!

Susanna said...

Annika, minuu ei paksuus tai villaisuus haittaa :D

Laura, en oo ostanu, mitä mä nyt kaikessa hiljaisuudessa osaisin tehdä ;) . Kyllä on ihan itse keritty. Kerin elkukelmurullan päälle, helpottaa kummasti ja tulee nätti.

KirsiÄr said...

Enemmän lankaa, parempi mieli ;)
On kyllä namin väristä lankaa.

thiire said...

Tiiätsä kun mulle tuli idea. Laita lapset ja itsesi bussiin ( tai junaan ja bussiin) keskustasta ja tulkaa meille leikkimään päiväksi. Jocsulle olisi kaveri, ja pienet tytöt voisivat leikkiä keskenään. Miltä tuntuis?
Olen lasten kanssa myös keskustassa ti-ke, joten voitais käydä kahvilassa tms jos et tänne asti viitsi jalkautua. Vois olla kivaa kaikilla!