Saturday, June 03, 2006

Sadepäivä

Sataa sataa ropisee. Kyllä on kurja ilma! Mutta mukavaa oleilla sisällä. :D

Melindan tumput
varressa valepalmikkoa vahingossa vähän väärin tehtynä, mutta hyvältä näyttää ;)
lanka: BBB Jeremy 70%merino 30% dralon puoli kerää
puikot: 2,5 ja silmukoita 36.

Tänään teimme helmiä kun Melinda nukkui. Mulla on suuria vaikeuksia antaa pojan tehdä mitä lystää; koko ajan on kielen päällä lauseita kuten: "helmet on pyöreitä, tee pyöreitä" ja "ei noin, vaan pyöritä näin". Kontrollifriikki. Pidin suurimmaksi osaksi mölyt mahassa, ja hienon korun sai poika aikaiseksi ihan itse.

Ja minä sain aikaiseksi helmiä muun muassa näihin sukkiin. Aika kivat!? Itse tykkään enemmän tuosta ylemmästä sukasta. Tosin alempikin voisi olla kiva idis joulusukkiin :D

lanka: Four seasons Michaela alle 50g (mitä! vain yksi kerä!!)
puikot: 3mm addit
kärjessä tähtikavennus. Silmukoita 36.

Mallitilkku Rogueta varten on tehty. Puikot 3½ :( . Paitti et toisaalta musta on kiva tehdä pienillä puikoilla nykyään. Kaikille, jotka haluaisivat tehdä ohuista langoista mutta vierastavat ohuita puikkoja, suosittelen sukkien neulomista. Pari kymmentä paria 2½ puikoilla, niin 3½ tuntuu halolta. Jännä juttu. Mutta hyvä näin, mun käsiala on paaljon kauniimpi ohuemmilla puikoilla.

Päätin että Jocsun palmikkopaita pitää saada valmiiksi tai edes sinnepäin ennen Rogueta. Eilisillan sitten tikkuilin sitä niin kauan kuin pystyin, ja kyllä se vaan etenee vauhdilla! Vaikka tuntuu että palmikot hidastaa vauhtia melkoisesti, tulee silti neulottua enemmän, koska malli on mielenkiintoinen ja joka rivillä tapahtuu jotain. Silti se on vasta takakpl puolessa välissä. Huocs. Ajattelin aloittaa hihat kans, ne on 4o 3n joustinta, niin niitä vois tehdä aivottomana lisätyönä. Ai niin, BOkin on jo yli puolen välin!

3 comments:

mursuliina said...

ihan design-koru tuosta tuli!

isrik said...

Kiitos käynnistä :) lapsi jo parempi tai siis nukkui jo viime yön. Ihana kuulla että muillekin tulee niitä kotiäiti rönsyjä.

tikru said...

Muksujen tekemisiä on niiiiiin helppo kontrolloida.. Mä oon istunu useemmin ku kerran selin ja purru kieltä, etten sanois mitään tyhmäärajoittavaa niin töissä kuin kotonakin.
Onnistunut suoritus sekä juniorilta, että äidiltä :)