Saturday, July 29, 2006

Kiire tulee

Eilen innostuin tekemään toisen hihan tähän Melindan neuleeseen, ja samaa tahtia kun hiha eteni, kasvoi ärsyyntyminen kun ajattelin hihojen kiinnittämistä ym. Sain sitten kuningasajatuksen, jospa kokeilisi kaarroketta!

Ilman minkäänlaisia muistiinpanoja tai laskutoimituksia ryhdyin hommiin, ja kaivoin muistin lokerikoista kaiken mitä tiedän ylipäänsä raglanhihasta (en paljoa). Pari raglanhihaista olen tehnyt, mutten koskaan kaarrokkeella, eivätkä ne muutenkaan ole olleet niin suuria onnistumisia. Piti sitten pikavauhtia tehdä se toinenkin hiha että pääsin toteuttamaan itseäni. Muutaman rivin olen nyt sitä tehnyt ja ainakin vaikuttaa hyvältä. Peukut pystyssä vaan.

Kissa-osuus:
Copperfield on kipeä, virtsatietukos tai miksi sitä nyt sanotaan. Antibioottikuuri tuli ja erikoisruokaa hautaan saakka. Sain muutaman näytepussin, mutta eivät sitten patistaneet ostamaan enempää, hölmöt. Mä olin informaatiotulva-shokissa enkä sitten itse tajunnut että pitkälle ei pötkitä parilla pussukalla... Eikä sitä sapuskaa myydä kuin eläinlääkäriasemilla, jippii. No kyllä tässä maanantaille pärjätään. On muuten hyvän hintaista ruokaa, vähän vaan sillai sormien välistä tiirasin niitä hintoja.

Ikinä en ole kissalle antanut mitään lääkettä, matokuuritkin on otettu nestemäisellä linjalla. Ja nyt pitäs sitten saada yhteensä 20 kertaa nappi kurkusta alas. Surffailin vähän, ja jossain ehdotettiin että tabletti kannattaa murskata ja sekoittaa voihin, ja sipaista klöntti sitten kissan tassulle; siistinä eläimenä kissa sitten nuolee kaiken pois. Päätettiin kokeilla tätä, ja ajateltiin että koska se ei ole koskaan saanut lääkettä, ei sillä voi olla vielä mitään kuudetta aistia millä hoksaa jo kilsan päästä että nyt on lääkettä tulossa. Järjestettiin rauhaisat olosuhteet, murskasin tabletin jo aamulla ja vasta parin tunnin päästä laitoin voita sekaan ja käväisin vaan paijailemassa Copperia ja samalla laitoin lääkkeen tassulle. Kissa ei ollut moksiskaan, mutta sitten yritti ravistaa klönttiä pois. Nostin lattialle lentäneen paakun takas tassulle, kissa jopa nuoli sitä mun kädestä! Ja söi lopulta kaiken lääkkeen. Nyt sopii vaan toivoa, että jatkokin sujuu yhtä hyvin.

***

2 comments:

Langanpäitä said...

Meillä Kissa ottaa tabletit paremmin kokonaisena. Jos kissa hangottelee vastaan niin käräisee otuksen jonkin täkin sisään, mutta muuten niin että toisella kädellä otetaan kissaa niskan takaa kiinni ja raotetaan peukalolla ja keskisormella suuta. Toisessa kädessä on tabletti ja se pujotetaan ihan suupielestä nieluun jolloin kissa ei voi kuin niellä.

Meillä ei tarvitse Kissaa kääriä mihinkään, vaan se ihan kiltisti ottaa matolääkkeetkin tabletteina. (axilur yksi tabletti halkaistuna kahtia, eli kaksi tabua ikäänkuin kerralla)

Jenni said...

http://www.kumikana.org/huumori
/laakitseminen.htm

(Sori, meni enterin avustuksella kahdelle riville kun en osaa tehdä linkkiä)