Wednesday, July 05, 2006

Liian kuuma

Anteeksi pieni tauon tapainen päivityksissä. Ei ole oikein ollut mitään esiteltävää ja toisaalta en ole viihtynyt tässä koneellakaan. Meiltä hajos näyttö, ja nyt lainassa on tällainen, minkä kuva näyttää siltä kuin olisi hyttysverkko ruudun edessä :D Kamalaa, kun blogin kuvatkin näyttää niin pimeiltä ja sumeilta. Tämän postauksen kuvat näyttää oikein hyvältä, toivottavasti ei häikäse parempinäyttöisten silmiä :D

Varjossa on noin 32 astetta, niin mitäs sitä muuta tekis ku kaivautuis villalaatikkoon? No, voi kokeilla parikyt kertaa aloittaa Kiriä tahmealla mohairlangalla mitä on mahdoton purkaa, ja palata takaisin villalaatikkoon.

Kerin kiekon virolaista hahtuvaa kahdella säikeellä kerälle. Kiekko oli jotenkin niin ihmeen mallinen ja vähän sotkussa, niin ajattelin pääseväni vähemmällä jos kerin. Ja mikäs hahtuvaa keriessä, kun se on niin pehmeää ja ihanan rasvaista ;)


Syntyi myös yksi tumppu ja toinen tulossa. Päätin alkaa syksyvarustelun. Tänä vuonna emme köki sisällä kun ekat sateet ja kylmät tulevat. Ostin jopa Jesperjuniorista välikausirukkasia, vaikka se tuntuikin hieman vastenmieliseltä tehtävältä kun oli niiiin kuuma. Haalarit jäi kuitenki vielä kauppaan kun en kyennyt muistamaan mitä meillä on vai eikö oo.

Melindan alpakkapiponkin sain tahkottua (voiko noin edes sanoa jos neuloo 2mm puikoilla) valmiiksi, siitä kuva kun saan koristeet tehtyä. Eilen opettelin langoittamaan ja käyttämään naapurin ikävanhaa saumuria, ja tänään opetin niksit naapurille. Päivän hyvät työt siis hoidettu taas vähäks aikaa. Huomenna pidän kyllä siivouspäivän vaikka olis miten kuuma.

Ai niin. Copperfield on alkanut vihaamaan vessan mattoa. Heti jos laitan sen lattialle, se kusee siihen. Siis vain tälle yhdelle tietylle punaiselle matolle. Himpura. Pitääkö sisustaa vessa uudelleen? Antaiskohan ne toimeentulotukea sillä perusteella, että kun on pakko ostaa uuden värinen vessanmatto, ja sitten ne vanhat kalusteet ei vaan käy :D hehei.

Ai niin osa 2. Eilen Melinda veti itkuraivaria yläkerrassa, minä ja Jocsu oltiin alhaalla. Melinda kirkui minkä jaksoi ja Jocsu huusi sille minuutin välein: "hengitä vaavi, hengitä, koita rauhottuu, muista hengittää" *reps*

11 comments:

Anu said...

Ihana isoveli! Eipä moni aikuinenkaan kestäis toisen raivaria moisella kärsivällisyydellä ja myötätunnolla:)

Olet sä kyllä aikaansaava helteilläkin, ihmeellistä!

laurakoo said...

Hih, kiva kuulla susta pitkästä aikaa. Musta toi olis ihan hyvä perustelu wc:n sisustuksen uusimiselle... :)

Ainoliisa said...

Ihana poika! Musta on jotenkin kovasti söpöä että se kutsuu siskoaan vaaviksi... :) Ja tosi hienoja nuo sun ompelukset ovat! Tulisitkohan tännekin neuvomaan... :)

vikke* said...

Ihana tuo Joscun rauhoittelu :)
Meillä automatkat menee niin että esikoinen huutelee vauvalle "Ei tarvii itkee"

Mun edesmennyt koira ei tykänny lainkaan punaisesta (tai sitten rakasti sitä). Olin joskus reilusti yli 10v sitten ostanut punaisia lankavyyhtejä villapaitaan (jota en koskaa saanut tehtyä) ja hän pölli yhden vyyhdin jota riepotteli pitkin pihaa ja vei lopulta talon alle...kiva sellanen sahanpuruinen lankavyyhti...ei siitä ollu enää mihinkään :)

En tiedä olisko siinä punaisessa matossa joku joka ärsyttää eläimen silmään...tai sitten hän vaan haluaa merkata maton "omakseen" kun aina ilmestyy puhtaana ja hajuttomana paikalle :) *heh* älä siis enää pese :D :D

tikru said...

Muuten, pesuaineet tuoksuu joskus eläimille ärsykkeinä, niitten pitää merkata ne.

Mut siis kommentoin jo omaan blogiini, mut paljonko sulta irtois sitä samosta luonnonvalkeena?

Kati E said...

Fiksu nuori mies. :DD

Kati E said...

Hahtuvaa. Mun on pakko saada hahtuvaa... Tilataanko? :DD

Susanna said...

Kati, hmmmm. Mä kyllä vastustan niitä sairaita postikuluja. Pag-putiikki esim myy pirtin hahtuvaa, eikä ole niin paljoa kalliimpaa, kun kehräämöltä tulee ne sikakulut. Mulla on kyllä kaappi pullollaan tota virolaista :D

Kati E said...

No Pagiin sitten. :D Kesäretki jonain päivänä.

päivi said...

Kun oli tässä joskus puhetta että raahaan nuo meidän kakarat teille leikkimään (ja itteni siinä sivussa) niin ei teille sattuis huomenna sopimaan? Ollaan matkailemassa sinne päin, eli koko päivä ollaan Espoo-Helsinki -linjalla.

Jos teille saa tulla ja ootte himassa niin heitätkö mua sähköpostilla ennen kymmentä huomisaamuna?

päivi said...

Vitsit olis viksua jättää meiliosoitekin... eli paivi at somafilm piste com