Monday, July 17, 2006

Vihdoinkin Menitassa

Pitkään kestäneen aikomuksen ja kahden yrityksen seurauksena päädyin vihdoin tänään Menitaan. Meinas taas käydä hassusti kun kaikki aikeet ja tarpeet pyyhkiytyi pois mielestä ja ihan kaikkea teki mieli. Olo oli kuin karkkikaupassa, paitti että kilohinta oli vähän eri...
Sain lopulta langanpäästä kiinni ja hoin itselleni beigejä ja mustia ajatuksia; tarkoitus oli saada lankoja nimenomaan Jocsun ja Jarin asusteisiin. Mulla on paha tapa ostaa aina tyttövärejä..

Noo, vaaleanpunaista Tovea ostin Melindan tumppuihin. Jos aikuisten tumput vaatii kaksi kerää, siis kaksinkertaisena kudottuna, eikö lapselle pitäs tulla yhdestä? Mites Tove yksinkertaisena, eikö sillai tulis kivat myös, kun kuitenkin useimmiten on vielä rukkaset siinä päällä?

Beigestä Wonderwoolista tulee Jocsulle syys/talvipipo, mustasta Flavia babysta Jarille kaulaliina, mies näytti vihreetä valoa Midwest moonlightille, kuulemma kuviolla ei ole väliä kunhan väri on oikea.hmph. Ja beigestä Lanetista tulee Jocsulle tumppu jos toinenkin. Addit on roguen neulontaan ja sormikaspuikot, no, sormikkaiden neulontaan (that´ll be the day...)

Enkö ollutkin käytännöllinen! Ei mitään turhaa härpäkettä! Eurokankaassakin pysyin aisoissa, vaikka onkin kaik kankaat -20%. Ostin vain Jocsulle housukangasta. Hyvä hyvä! Ja mitään ei sitten puhuta reissusta brrleluun. Tosin olin ihan kiltti sielläkin.

Hammasta olen purrut niin että paikat lohkeilee, mutta Jocsun palmikkoneuleen takakpl on kokonaan valmis ja etukappaleesta puuttuu vielä vain joitakin senttejä. Kahden Helsinginreissun matkoilla olen ehtinyt tehdä 15 senttiä Melindan neuletakkia, teen etu- ja takakappaleita samanaikaisesti. Siitä tulee ihana! Ohje oli Mandarin fiestalle, mutta teen sitä pinkistä Ibizasta, kuvia kuhan työ suostuu tulemaan kassista.

12 comments:

Jenni said...

Baah, olisit laittanut viestiä niin olisin tuonut sulle kassillisen lankaa!
T. "Homehtuu toimistossa"

Susanna said...

No höh, en yhtään tullut edes ajatelleeksi. Olin yhden vanhan kamun kanssa, ja aika vierähti :D

miu said...

Tovesta yksinkertaisena tulee oikein hyvät rukkasenalustumput,varsinkin pieneen käteen.

tikru said...

Tein talvella Tovesta yksinkertaisena tumput.. aikuisten kokoon riitti muistaakseni kerä...vai kaksi..ääh..
Kaks..piti varmistaa. Mut paksuus on huovutuksen jälkeen ihan hyvä ja lämmin.

Susanna said...

Mitä mieltä muuten te jotka mallin tiedätte, ootte tuosta midwest moonlight -huivin mallista, onko se liian naisellinen miehelle? Mä nyt kokeilen miltä se näyttää mustalla langalla. Muita ideoita miehen kaulaliinaan? Tavallinen ribbi ei vaan jotenkin....nappaa :D

huomatkaa että tällä kysymyksellä oikeutan lukijat kertomaan myös omasta näkemyksestäni poikkeavia mielipiteitä. Normaalistihan sellainen ei ole ollenkaan hyväksyttävää tässä blogissa :D

Susanna said...

Tikru, mä kyllä voisin vaikka vannoa että teit kaksinkertaisesta? Tai sitten muisti pätkii.....

Helminalle said...

Mäkin tein yksinkertaisesta Tovesta sekä lapsen että aikuisen lapaset ja hyvin huovutettuina on TOSI lämpimät. (Meidän neiti silti piti niitä yks hellepäivä käsissään, kun sen mielestä ne on niiiiin nätit ja pehmeät :).)
Ja kolmivuotiaalle riitti yks vajaa kerä, ihan taatusti.
Muistan tän, koska mun piti omiin tumppuihin aloittaa uus kerä, joten tein siitä lopusta neidin tumput ja lankaa jäikin vielä.

tikru said...

Eeeeeen suostu uskoo et tein tuplalangalla :)
Mulla on siis hyvin vankka käsitys et yksinkertaisella.pinta
ainakin näyttää yksinkertaiselta ja muistan miettiineeni et miten se huovuttuu.. Hitsi, enpä oo laittanu ylös et moninkertaisella langalla, tosin siitäki voi päätellä et yksinkertaisella. Ehkä :)

Ei tuo kuunvalo miehisemmissä väreissä oo ei-miehekäs tjv. Tosin, varmaan kokeilemalla sen vasta näkee. Mä alotin Interlocking balloonsin ku Enelanka loppu.

Anna said...

Brooklyntweedin ylen miehekäs neuloja teki itselleen jossain vaiheessa Forbes Forestia - se näytti musta tosi hyvältä.

Yksinkertaisesta Tovesta tulee hyvä, ja mä luulen tehneeni Tikrun osviitoilla (vai kukakohan blogiinsa oli ohjeentynkää kirjoittanut?) yksinkertaisesta Tovesta tumput. Eli jos se oli Tikru, joka ohjetta kirjasi joskus viime talvella (lapasissa oli irralliset kukat), niin se oli yksinkertaiselle. Mitäs me dementikot...

Anonymous said...

Yksinkertaisesta tovesta tulee kivaa pintaa, jossa ei silmukat niin erotu. Jos teet ne tumput, niin laitathan kiltti hiukan ohjetta ylös (tai jos joku muu tunnustaa jo tehneensä ohjeen niin vinkkiä kiitos)? Ja muuten lanett on mun kokemuksen mukaan niin heikkoa että en välttämättä tekis tumppuja, ite just mietin et mitä ihmettä tekisin lanett-varastostani...Kiitos muuten syksyinnostuksesta, tekeillä juuri hahtuvatumput kolmeveelle. Pia

Helminalle said...

mä taisin naputella ohjeenkin kevättalvella, miehen, naisen ja pikkulapsen lapasiin:).

tikru said...

Mä en ohjeistanut, tein omani soveltaen Modan ohjeesta. Mutta yksinkertaisella :)