Monday, July 17, 2006

Strömsö

Eilen katsoin ekan kerran Strömsön. Aina unohdan, koska lähtökohtaisesti olen sitä mieltä että ylen kanavilta ei ikinä tule mitään....

Nooo, siinä tehtiin veikeä keppilohikäärmehevonen, millaisen Jocsu heti ilmoitti tarvitsevansa. Ja kas. Mitä saa 200 eurolla televisiolupamaksua? No ei ainakaan suomenkielistä ohjetta. Perkele. Vai enkö minä vaan löydä?? Hjälp mig pliis!

5 comments:

derea said...

Mäkin muuten katoin eilen ekaa kertaa Strömsön :) Vähän ihmettelin kun se ensin puhui että sillä oli keppihevonen. Mietin vähän aikaa että miksi se tekee vihreetä hevosta, kunnes mä tajusin :D

Maija said...

Hei kiitos idean välittämisestä! Millähän tuo keppi naulataan päähän, tai pikemminkin pää keppiin niin, että varmasti pysyy?

Vilma said...

Strömsö on kyllä huippuohjelma, tack vaan FST:lle! :)Aika hyvät kuvat ohjesivulla oli, oisko niistä tarpeeks osviittaa, ettei tarvi sanakirja kädessä työhön ryhtyä?

Samaisista kuvista olin näkevinäni, että pää on kiinnitetty keppiin tavallisella putki-/letkukiristimellä. Liepeet sitten käännetään sen kiristimen päälle, jottei sen terävät reunat tee kipiää.

Susanna said...

Jep, ehkä mä saisin sen kasattua, kuitenkin näin myös ohjelmassa miten se tehtiin. Mutta ärsyttää ettei ole suomenkielisiä ohjeita. Syrjintää prkl!

Ja tosiaan, letkun kiristimellä laitettiin pää keppiin, ja käsin ommeltiin kangas kiristimen päälle. Näin sen saa irroitettua myös pesuun.

Ei muuta ku veluurin ostoon. Eurokankaassa on muuten tän viikon kaikki kankaat -20% ja paljon oli myös -50%

Ziina said...

ei saa hehkuttaa koko ajan kangasalea kun ei oo rahaa mennä hamstraamaan...