Sunday, July 09, 2006

Voisko sataa vaikka?

Tää kuumuus käy kyllä jo voimille. Ja huom, en valita, ihanaa että on lämmin, mut pliis, eikö voisi sataa vaikka ihan vähän? Lapsetkin on ihan tosi rauhallisia, mikä on kyllä tavallaan kauheen kiva juttu. Ei ole vaikeuksia pitää niitä takapihalla, ja sisälläkin viihtyvät vaihteeks. Toiset pulikoi altaassa ja mä ehdin kivasti neuloa.

Helleboruksen seuraksi tulee Bibo. Huivi on kohta valmis, teen tämän bibon tässä välissä ja käytän sitten kaiken loppulangan huiviin.


Tänään ollaan tehty lapsille maja, missä ovat viihtyneet tosi hyvin. Makoilevat, lukevat ja popsivat muroja. Naapurin tyttökin käväs kylässä.


Askarteluhetkessä maalattiin mattoa. Väriä olikin tositosi vähän, niinpä huomenna suuntaamme tiimariin ostamaan lisää. Thank god että tiimariin on tullut kangasvärejä, olisin ehkä alkanut kirkumaan jos olisi pitänyt lähteä Seriväriin seikkailemaan (piiiitkä matka). Tähän tulee ehkä jotain raitahässäkkää tai kukkia tai jotain. Ja toinenkin matto on vielä, että puuhaa riittää. Ai mikä matonmaalaus? No, kerron huomenna lisää kunhan saamme homman valmiiksi.

Jahas, hermostuminen on tullut kylään, täytyy käydä kippaamassa lapset altaaseen, hehei.

7 comments:

Carita said...

Juu, vähän viileämpää ilmaa kaivattais täälläkin...
Matonmaalaus kuullostaa jänskältä, tuskin maltan odottaa huomista selitystä :D

AnneM said...

miten ihmeessä sä jaksat puuhailla (ja päivittää) noin ahkerasti :O Mä oon ihan nuutunu, vaikka tässä viilentävässä tuulessa istunkin....

Susanna said...

Anne, enhän mä tee mitään, istun paikoillaan ja neulon etten ihan tylsisty. Askartelua tms on vähän pakko kehitellä, kun jocsu hyppii seinille muuten. Ja sille on tärkeetä että tehdään kaksistaan jotain. Mut enpä mä sitten just muuta olekaan tehnyt. Nyt pitäs jaksaa käyttää lapset suihkussa ja laittaa iltapalat ja nukkumaan, ja tuntuu kyllä pirun ylivoimaiselta tehtävältä. Sammuiskohan ne itsestään?

Ellilli said...

Mä jään odottelemaan matonmaalausselvennystä silmät kiiluen. Se kuulosta just sellaiselta mitä mäkin haluan tehdä. :D

Kati E said...

Mulla pyörii kans jo mielessä kaiken maailman syksyjutut. :D Kiitos sun! ;DD

KirsiÄr said...

Olet taas ollut ahkera. Nub kömmenet kihahti hikeen kun näin nuo lapaset.

Jotenkin näihin helteisiinkin tottuu. Kun launataina oli +31 astetta, niin eilinen +27 tuntui jo melko sopivalta :)

KirsiÄr said...

Siis nitä?! Piti kirjoittaa: mun kämmenet kihahti hikeen... Olen ehkä jo vaaraksi itselleni, kun on kirjoituskykykin menossa :D