Monday, July 10, 2006

Kesäkorut

Valitettavasti matonmaalausopastus hieman viivästyy, sain kyllä lisää maalia mutta ei sitten ehdittykään tänään tekemään, kun mulla oli lääkäri. Kovasti tekisi mieli tehdä, mutta en viitsi jatkaa ilman poikaa, kun kerran aloitinkin hänen kanssaan. Huomenna sitten.
Puuhasteltiin tällaiset nimikorut. Kirjainhelmet on Tiimarista ja muut cernitistä tehtyjä, mitä nyt kaapista löytyi. Ihan kivat tuli!

Nuo kirjainhelmet on kyllä aika sikahintaisia. Paljon niitä lootassa on, rasia maksaa 3,5e. Mutta kirjaimia on sitten miten sattuu, esim Z-kirjainta löytyi runsain mitoin, kun taas N-kirjainta vain yksi!!! Oli vähän vaikeuksia saada nimet kasaan. Ärsyttää. Saakohan tällaisia kirjainhelmiä ostaa jostain yksittäin?

Alla lepää Helleborus, joka on valmis!!! Ja Bibokin on valmis!!! Varmana ajattelitte että vitsit nyt tuo hautautuu noihin keskeneräisiinsä. Mutta hah, teinpäs valmiiksi. Kyllä mä aamulla itsekin ajattelin, että I´m so screwed, kun tuli aloitettua yhdet villasukatkin tuossa... Mutta kyllä se tästä. Mulla on systemaattinen suunnitelma. Syksy, minä olen valmis. Tule vaan. Kunhan et vielä pariin-kolmeen kuukauteen kiitos. Mutta edelleen sateen toivossa eletään, että jos sitä vettä pliis?

Muuten. hki-tku-hki kaksi aikuista, sata euroa. WTF??? Ja vielä ihmetellään ku ei ihmiset matkusta tarpeeksi. Ja sit jos vielä kävisimme Tampereella, se olis melkein toinen satanen. Yhteensä siis pelkkiin matkoihin puolet mun kuukausituloista. Ja loput muumeille ;) . Mut nyt taitaa Tampere hävitä tän taiston, muumit vs delfiinit 6-0. Ellei tapahdu ihme, ja kelan täti tajuaa alle kolmessa kuukaudessa painaa entteriä :D (aika epätodennäköistä).

4 comments:

vikke* said...

Mä tein just yks päivä molemmille pojille nimirannekorut ;)

Me käytiin Muumimaailmassa ja on se kyl niin kiva seurata tollasta 3v aivan onnesta soikeena halaamassa "kavereitaan" :D

Onpas kyllä kallis hinta turkuun ja takas :o

Ziina said...

sayila.nl myy muovisia kirjaimia mutta niin paljon kaikkea muutakin ihanaa etten voi kehottaa edes katsomaan, tulee liian kalliiksi...

Kati E said...

Toi on totta, julkisilla pitkänmatkan matkustus on kyllä törkeen hintasta. :S

Tolla 100 €:lla me saadaan bensat ja hotelliyöpyminenx2 (tosin tässä on henkilökuntahinta...) Enivei, tsekataan ekana pvnä Muumit (viimeistä kertaa vissiin tässä elämässä...) ja sit tokana Väski, ja kolmantena pulikoidaan Caribiassa puoli päivää, sitten kotiin takasin.

Toki se autonkin hankkiminen maksaa, mutta meille se on enempi kun elinehto. Auto siis. :D

Uskallankohan mä ratsata ton Ziinan ehdottaman nettikaupan?

eusu said...

Mä just ostin kirjain helmiä ison pussin Sinellistä (Varisto/Vantaa ns. tehtaanmyymälä)(Olivat kyllä ikäänkuin "raudan väriseksi maalattuja"), joka tapauksessa, mua kanssa ärsytti, kun kaikkia G, Z, F jne... on meillä nyt ihan tuhottomasti. Sitten huomasin, että Jumbon/Vantaa Sinellissä niitä myytiin kappaleittain... Mutta olivat joku 30s/kpl, että heh - hyvät katteet vissiin:))