Tuesday, August 22, 2006

Fifi III

Hei mä sain jotain valmiiksi! Eikö oo kumma, tällainen viikko takana ja tuntuu etten saa ikinä itään aikaiseksi. Ehkä olen liian ankara itselleni. Tai toivoisin tekeväni enemmän.

No mutta tämä Fifi ei oikeastaan ole vielä valmis vaan se on osa suurempaa kokonaisuutta, siitä sitten myöhemmin, kun se on oikeasti valmis.

Lankojen avulla pingottaminen on ehkä ihan tuttua kauraa kaikille pitsinneulojille, mulle se oli ihan uutta. Mut päätin kuitenkin kokeilla, vaikka se eka tuntui siltä että whatta f*ck.. Mut hyvin toimii, ja saa helposti suht suoraan ja siististi reunat. Pingotin tällä tavalla myös mutsin ponchon (sekin on valmis, thank god) kaksi suorakaitaletta, ja siinä langat oli ihan korvaamattomat, Tennessee ei oikein osannut päättää mihin suuntaan olis kallellaan.

Viime yönä rakas Melinda oli ihan kamala. Tai suloinen mutta kun ei antanut nukkua. Joka kerta kun vein sen takas omaan sänkyyn, se nukahti, nukkui vartin ja tuli meidän huoneeseen; Pamautti oven selälleen, seisoi oviaukossa kuin yleinen syyttäjä ja sanoi tiukasti: mä haluuuun tänne. Siis jotain niin ärsyttävää. Puol kuudelta mulla meni hermot kun ei nukkumisesta tullut mitään, joten nousin ylös ja neuloin ja katselin videolta viime viikon parhaat palat. Ihana rauha. Nyt kyllä väsyttäs....

9 comments:

Kati E said...

Toi Fifi 3 näyttää hyvältä. :DDD

Anonymous said...

no, meidän 3.5v. kanssa keksinyt tulla öisin vierailemaan meidän sängyssä, ei siinä vielä mitään (paitsi että kylvetään sit kaikki hiessä ja saatan herätä varpaat suussa; ei omat) mutta ku se kus eikuu pissaa sitten myös sänkyyn, et kylvetään sit kus eiku pissassa myös, täytyy kohtaa harkita vakavasti sitä täysleveetä vesivahinko-suojaa ;)
-vakkarilukijasi päivii, neulontalistalta
ps.hieno fifi III

AnneM said...

väsyttää kanssa taas.. mietin jo pitäiskö käydä mittauttaa hemoglobiini, mutta toisaalta onko ihme jos sata kertaa yössä heräilee että väsyttää. Ja kai toi imetyskin vaikuttaa. toiset äidit on vaan niin hehkeinä jo yhdeksältä ja liikenteessä, mä en koko päivänä :o

Susanna said...

Päivii, ei kiva :) . Jocsu tulee kans joskus viereen jos näkee unta tms, ja silloin en oikein pysty nukkumaan ku koko ajan oon huolissani että kus pissaa sänkyyn...

Anne, kyllähän se heräileminen pistää kropan ihan sekaisin. Välillä sitä ei koe olevansa niin kamalan väsynyt, mutta seuraavana hetkenä sen tuntee sitten kaksinverroin. Mä oon taas viimeset kaks viikkoa hokenu varmaan joka ilta, etten jaksa enää yhtään ainutta herätystä. voi kun tää loppuis jo...

Jenni said...

Mitä jos lähtisit mutsilles yöksi?

Susanna said...

Jenni, muuten hyvä, mutkun jari on töissä. Ja vaik se menis iltaan, niin pakkohan senkin on saada nukkua, jos pitkä työpäivä edessä. Eikä se oikein kestä niitä melindan raivareita, kun vain äiti kelpaa. Ikuinen noidankehä.

KatiO said...

MIten tuo lankapingottaminen oikein toimii? Siis lanka pujotellaan reunoihin, mutta miten se vaikuttaa pingottamiseen. MIetin kun tuossa kuvassa "apulanka" on joissain kohdissa löysällä. Minä en nyt jostain syystä ymmärrä.

Susanna said...

KatiO, se lanka on löysällä kun mä oon kiristänyt sen tosta alhaalta, ja siihen jäi löysää. Mut siis, lanka pujotettiin reunaan, ja sitten kiinnitettiin muutamilla neuloilla niin että se lanka on neulan ulkopuolella. Ja lopuksi lankaa kiristettiin tiukalle, niin se veti reunat suoraan linjaan. Tosi vaikea selittää, mut kannattaa kokeilla! Itsekään en tuota tajunnut, mut päätin kokeilla.

Sia said...

Helou, en oo paljon ehtinyt tehdä blogikierroksia viimeaikoina, mutta kun nyt kerrankin oli hetki aikaa niin olipas kiva löytää blogistasi fifi kolmonen ;-)

Tuon huivin pingoituksessa muuten minäkin käytin ekan kerran apuna lankaa ja todennäköisesti tulen käyttämään sitä aina jatkossakin!