Wednesday, August 23, 2006

Kukkahousut

Mä oon taas tässä tilanteessa että säähän sopivat vaatteet alkavat käydä vähiin. Mutta onneksi kaapit on väärällään kankaita ;) . Tänään Melinda läks pihalle viis minuuttia sen jälkeen ku housut tuli tehtaalta. Tässä ihana poseerauskuva kera kissan, ja ihan itte nosti mekkoa kun tajus että housujen pitää näkyä :D:D . Kaavaa muokkailin niin raisusti että se on melkein oma ;)

***
Ennen lapsia mulla tuli usein sellaisia hetkiä, että joku tietty biisi alkoi soimaan päässä tai tuli mieleen joku iät vanha bändi jonka levy tai mieluummin koko tuotanto oli sitten saatava heti. Monia kertoja juoksin metroon Kalliosta ehtiäkseni Anttilaan ennen sulkemista. Ja niitä levyjä sitten tosiaan on, paljon. Kun tapasin Jarin, se oli ihan samanlainen. Silloin mainostettiin jokaisella bussipysäkillä To/Die/For:in uutta levyä, ja me oltiin ihan varmoja et se on tosi hyvä, ja Jari kävi ostamassa bändin kaikki kolme levyä, ja niinhän siinä kävi että surkeeta paskaa melkein kaikki biisit :D . Pari viime vuotta on ollut sen verran tiukkaa että levyostot on jäänyt vähemmälle, ainoastaan Rammstein ja Dream Theater ovat olleet sellaisia pakko-ostoja, joululahjaksi ollaan sitten saatu jotain, mut aika vähän on levyjä kertynyt. Ei ole ollut edes oikeen fiilistä, lapsista lähtee niin paljon mökää että ei oikein jaksa muuta.

Pari viikkoa sitten mä sain jonku Maija Vilkkumaa -bakteerin, ainakin osittain Novan syytä ku jatkuvasti soittavat. No, rahat on sen verran finito ettei tässä nyt ostella edes halpoja levyjä, joten olen täällä kärvistellyt. Kaksi viikkoa, piru vie. Tänään sorruin jopa etsiskelemään netistä, mutta ei musta ole piraatiksi enää näköjään. Onnistuin sentään löytämään yhden biisin (ei) levyhyllystä joltain kokoelmalta, ja sitä täällä nyt huudatetaan :D .

Joo mutta se näistä musiikkimuistoista, täytyy mennä ompelemaan vielä toviksi ennenkuin jari lähtee töihin.

5 comments:

nappula said...

Musiikkipulaan voin suositella kirjastoa. Levyn hinnalla varaa ja lainaa tosi monta levyä. Nää voi sitten äänittää itselleen mp3:ksi.

Kati E said...

Jaa jaa, sä taidat olla Veeran jalanjäljillä. Sekin tykkää Maijasta.

KirsiÄr said...

Mikä on _paljon_ levyjä? Meillä (lähinnä miehellä kylläkin) on 2000+ cd-levyjä ja jokunen sata vinyyliä päälle. Ikean sun muiden musiikkisäilytysratkaisut herättävät hilpeyttä "Hei, tänne mahtuu jopa 100 levyä!". Ihanaa, kun on alettu kuunnella vinyylejä. Aluksi oli outoa, kun piti nousta ja kävellä levarille kääntämään levy. Mutta jotenkin niissä on niin hieno fiilis.

Susanna said...

Nappula, tähän asti mitä olen kirjastosta lainannut, on levyt olleet niin likaisia ja naarmuisia, että en ole sitten jaksanut enää varailla. Mutta hyvä muistutus, täytyykin huomenna katsoa jos kirjastoautossa olis Maijaa ;)

Kati, joo

Kirsi, ei meillä onneksi noin paljoa vielä. Alle tuhat levyä, kuitenki enemmän ku 500. Ja vinyylejä on vähän, ehkä 50, lähinnä Hanoi Rocksin kaikki ja Vixeniä, Lee Aaronia ym. Onneks ei enempää ;) . Me vietetään välillä iltaa niin et mä soitan vanhoja vinyylejäni Jarille ja kerron muistoja niiltä ajoilta. Jarille kaikki noin "epädigitaalinen" on ihan kammotusta. Se varmaan polttais mun videot jos uskaltais :D

laurakoo said...

Hei, mä voin poltella ja postitella sulle Maijaa, jos virus vielä vaivaa. Multa löytyy kaikki neljä levyä ihan kaupasta ostettuina :)