Saturday, September 30, 2006

Ihana takki!

Ihan ekana tällainen pieni sivuhuomautus. Kun kaiken koodaaminen on jo mahdollista, niin miksei piru vie voi koodata niitä ohjelmia tekemään niinkuin minä haluan? Samperi niillä tarvi mitään omaa tahtoa olla. Kuvat tallennetaan sinne minne minä sanon piste. (Ai miten niin hermot meni..).Picasan kivalla kollaasitoiminnolla säästyinkin photoshoppaamisen hankaluuksilta eikä tarvinnu postata kymmentä kuvaa tästä takista. Se on ihana, ihana, ihana! Myös Melindan mielestä! Myös Melindan toinen uusi takki on ihana heti kun joku saa kiinnitettyä siihen napit. Otin siitä jo kuviakin mutta en sittenkään postaa niitä, ketä kiinnostaa keskeneräinen takki tänään kun voi nähdä täydellisyyttä huomenna. :D

Kävin naapurin (missä vaiheessa muuttuu naapurista kaveriksi?) kanssa kangaskaupassa tekemässä konkurssin. Rehellisesti sanoen teen konkurssin kuitenkin mieluummin kangaspuodissa kuin H&M:llä :D

Tavallisten trikoiden lisäksi mukaan lähti kukallista vakosamettia (eiks oo ihquu!), brodeerattua vakosamettia ja kukallista fleeceä. Nyt pitäs sitten muuntaa kangaspakat kymmeneksi teepaidaksi, neljäksi mekoksi, housuiksi ja takiksi. Kuulostaa niin yksinkertaiselta... Mut nyt ajattelin, että on kivoja kankaita mitkä on jo itsessään kauniita, jätän ylimääräiset hörsellykset myöhempiin töihin ja teen nyt ihan tavallisia mekkoja ja paitoja muutamat ensi hätään.

Neulonutkin olen vähän. Snuglypaita on edennyt muutaman sentin, rogue ei yhtään, yksi tumppu tovesta odottaa kaveria pesukoneeseen (yksin on kurja mennä). Että ei oikein mitään ole valmistunut. Luova tauko niin sanotusti ;)

3 comments:

Lankavuori said...

Melindan takki on tosi hieno! Oikein söpöinen :)

Ainoliisa said...

Wau!!

Hanna said...

Mäkin ostin tuota suurikukkaista "retro"henkistä valkosamettia ison palasen. Kiva nähdä mitä tuosta syntyy sun käsissä. Jos sais ideoita itsellekin. Alustavasti suunnittelit pitkää hametta... tietty jostain ottobre-lehdestä pitäis alkaa selailee sopivaa kaavaa.