Monday, September 04, 2006

Maanantaita

Eilen BB:tä (voi miksi Mirka!) katsoessa piti olla jotain aivotonta tekemistä. Ja koska Fifi III on valmis, mulla ei luonnollisesti ole mitään sopivaa kesken. Melkein jopa itse uskoin tämän ja aloitin kaulaliinan Novitan Candysta, minkä pummasin Nannalta joskus vuosi sitten. Siinä illan aikana tämä sitten valmistuikin jopa! Lisää tällaisia töitä, kiitos.

Puikot on 10mm ja mallineule Joyridesta, tässä huivissa oli vain 9 silmukkaa. Jarin mielestä tää kutittaa vaikka yritin vannoa ettei akryyli kutita ;) . No onneksi jarin ei tarvi tätä käyttää, Jocsu tykkää kuiteski.

Eilen sain tikkailtua Jocsun farkut melkein valmiiksi. Vyötärökaitale jäi uupumaan vielä, mutta en enää jaksanut, ja piti olla perheenkin kanssa välillä. Ziisus mikä tikkailu näissä oli! Edessäkin on pari ylimääräistä taskua normaalien sivutaskujen lisäksi. Takataskut ja kangas muutenkin on vanhoista farkuista, joita tosin ei ollut käytetty kuin pari kertaa. Farkut näyttää kuvassa hassun leveiltä, mutta ovat kyllä varsin kapoiset. Ja hei, vetoketjuhalkio onnistui ensi yrittämällä, enkä edes harsinut kiinni!!! Ketju oli lyhyt ja farkku pysyi niin nätisti aloillaan, että ajattelin suoriutuvani pelkkien neulojen avulla, ja onneksi ei tarvinnut purkaa.

***
Mä lähdin eilen lenkille nukuttamisaikaan ja lapset vilkuttivat ikkunasta. Olivat menneet varsin kiltisti nukkumaan, vaikka ensin olivat vastahakoisia. Muistutin Jaria että ei se nukuttaminen mullekaan mikään piis of keik ole, että pitkää pinnaa vaan. Melinda teki historiaa eikä herännyt kertaakaan ennenkuin vasta aamulla neljältä. Silloin oli kova hinku mun sänkyyn, tunnin jaksoin valvoa nukuttamassa häntä, mutta heti kun menin pois lastenhuoneesta, pikku uninenä tuli perässä. 5.20 luovutin, laitoin tytön nukkumaan meidän sänkyyn ja läksin itse alakertaan. Tyttö siis ei olekaan riippuvainen minusta, vaan mun sängystä!! En muuten muista milloin olisin viimeks ollut meikit naamassa ennen kuutta aamulla.

Aamulla oli siis mukavasti aikaa miettiä asioita ja kirjoitella listoja ;) . Tärkeitä tarpeellisia:

Itselle:
- Odessa (mikä lanka?)
- kämmekkäät
- Branching out punaisesta alpakasta (melkein valmis)
- poncho (jaksankohan...)
- Rogue (tähän panostan kaikkeni kunhan saan Ninnin projektin alta pois)

Jarille:
- pipo beigestä lanetista
- Fleecestä kaulaliina

Jocsulle
- tumput (luulisin että yhdet löytyy mistä puuttuu vain peukku)
- saapassukat
- pipo
- neuletakki Snuglysta

Melindalle
- säärystimet
- villasukat
- pipo

Ja siis nää oli ne tarpeelliset. Kerro toi määrä kymmenellä niin päästään vähän lähemmäks mitä haluais tehdä. Ei auta muu ku aloitella. Paitti et tänään on yläkerran siivouspäivä. Mulla on uusi budjetti, siivoussuunnitelma ja kunto-ohjelma (kannatti herätä ennen kukonlaulua). Eiköhän tää tästä taas järjesty. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty eiks juu ;)

5 comments:

Mari said...

Lueskelin eilistä postaustasi ja kun minulla on ollut pisukisu, niin pakko kommentoida: sillä voi olla virtsakiviä/piilevä tulehdus. Tai sitten se pissii stressin vuoksi. Meidän nykyinen ylikiltti kisu joutui sadannen kerran Suskun retuutettavaksi, ja pari tuntia MYÖHEMMIN se meni Suskun sänkyyn ja liri neidin päälle... Kissat on outoja! Enivei: ellei vika ole elimellinen, koita järkätä sille piilopaikkoja katonrajaan tms minne lapset ei pääse paijaamaan? Meillä se auttoi. (Nytkin toinen nukkuu vaatekaapin päällä.)

seijap said...

Meillä melkein 6v ilmestyi sänkyyn joskus kolmen maissa, en jaksanut edes patistaa tyhjentämään viereistä sänkyä, jonka olin täyttänyt langoilla yms.
Sitten ekaluokkalainen ilmestyi klo 6.20. Hän sai unen heti lattialla olevalla patjalla.
Tuohon aikaanhan sinä olet ollut jo tovin hereillä.
On se jännä kun joskus nuo lapset vaan on siinä vaiheessa, että vanhempien huone kutsuu. Täytyy tuo ylimääräinen sänky pitää tyhjänä.

Ihanilta näyttävät nuo farkut. Mulla ei meinaa kärsivällisyys riittää noihin taskuihin, tikkauksiin ja vetoketjuihin.

Susanna said...

Mari, joo siis kissalla oli niitä virtsakiviä. Nyt sen pitäisi olla parantunut, ja muuten kaikki on jees, mutta jotenkin sille jäi päälle se että pissitään heti jos laittaa maton lattialle. Luulen että tekee niin kun haisee ehkä sen nenään vielä pissalle. Toivotaan että menis ohi tää...

Jonna said...

Miun pitäisi kyllä ottaa sinusta mallia ja tehdä myös tuommoinen siivous suunnitelma ja pitää kans kiinni siitä! Eikä jonkunlainen rahojen budjetointikaan olisi pahitteeksi... kaikki se mikä tulee myös tuntuu menevän ihan kiitettävästi, kun maailma on täynnä kaikkea ihanaa mihin rahansa voi laittaa :)
Todellakin hyvälle näyttää nuo farkut muuten! En voi kuin ihailla ompelutaitojasi! :)

joko said...

mäkin haluaisin oman kunto-ohjelman ja siivoussuunnitelman. niin ja sitten jonkun joka vielä toteuttais sen siivoussuunnitelman. ;)