Wednesday, September 06, 2006

MegapakkausSain Tuulialta silmukkamerkkejä kiitokseksi lankapostista. Ihania, eikö! Varsinkin noi pääkallot on veikeitä. Kiitos!Aloitin tekemään säärystimiä Melindalle. Keksin reikäkuvion mitä oli karsea toteuttaa kun ne meni miten sattuu enkä muistanut että miten. Eikä kannata kirjoittaa ylös. Enivei, koko ajan ajattelin että tulee varmaan tästä liian pieni. Mutta tein silti loppuun. Ja pienihän se on, ainakin jos ajattelee että kyse ei ole tukisukasta. Uusiks menee, mut ei se mitään. En olisi ikinä pystynyt tekemään toista samanlaista :DNo mikäs tämä sitten on. Todennäköisesti koko touhu on tuomittu epäonnistumaan, mutta pahimmassa värttinäntuskassani kokeilin tehdä tällaista. Kipsi ei takuulla ole fiksuin/kestävin vaihtoehto, mutta se nyt oli ainoa tarjolla oleva raaka-aine. Kauppareissua odotellessa.Uuden Modan sain eilen. Ihan tylsä! Suurin osa neuleista oli ihan tankkimallisia (sopis ehkä mulle mutta kuka sellaisia tahtoo tehdä) ja jotenkin tylsiä. Mut tän takin kangas!!! Aivan ihanaa. Melindalle tästä takki ja heti. Vielä pitäs löytää Jocsulle passaava tekonahkaturkis, ja sitten pääsen rääkkäämään ompelukonetta (ja hermoja).Tällaista huivia neulottiin messuilla Vihreän vyyhdin osastolla. Se oli kyllä tosi hyvä kikka saada paljon ihmisiä siihen, osasto oli ku tykillä täytetty kun kaikki halus tietää miten toi oikein tehdään. Ja varmaan teki hyvää kauppaa. Mut mä en kyllä tykkää tosta yhtään :D

Äiti käväs Tallinnassa ja toi mulle tuliaisia. Jotta keränkuvat ei täytä koko postia käytin huimia kuvankäsittelytaitojani ja länttäsin ne samaan kuvaan. (Järjestääköhän joku sellaisia photoshop-kursseja mihin voi osallistua etänä?)

Hauskoja nauhalankoja (pinkit ja kolme sini-valko-pinkkiä), kaksi kerää musta-keltaista mohairia (tätähän sain viimekskin, ja nyt pyysin lisää että saa ison huivin), BBB:n Jeremyä paljon ja pari kerää sukkalankaa. JIPPII!!! Kiitos äiti!

13 comments:

seijap said...

Miksi en ollut saanut tietoa maanantain päivityksestä, vaikka oot mun suosikeissa? Hassua.
Fifi on kaunis. Mustakin on aivan ihana saada palautetta omilta lapsilta. Ne on niin aitoja.
Samaan Modan kankaaseen ihastuin. Ottobresta, jostain vanhasta löytyy kaavaakin tytön takkiin. Mä uskon neulovanikin joitain juttuja ainakin sen dinopipon ja ehkä paidankin Oskarille ja sen kietaisujakun Vilmalle ja ehkä jotain itsellenikin.

Kati E said...

Miski oi miski mun äiti ei koskaan tuo mulle tollasia tuliaisia?

Susanna said...

Seija, onpa hassua! No, se on tämä tekniikka... Mulla onkin sen Ottobren kaava mielessä. Tai varmaan just samaa tarkoitetaan, ei niitä ole montaa ollut.

Kati, ei munkaan äiti ennen tuonut, mutta ajat ovat muuttuneet näemmä ;)

Lankakomero said...

Raahen tekniikan ja talouden yksikkö (OAMK)järjestää etäkursseja tietotekniikasta http://www.ratol.fi/kurssit/. Olivat ainakin vuosina 98-2000 ihan korkeatasoisia ja vaativia, kun itse suorittelin mm. erilaisia ohjelmointikursseja ja Photoshop-kuvankäsittelykurssin. Tosi hinnat ovat nousseet siitä aika huimasti. maksoivat muistaakseni silloin jotain 500 mk/kurssi yksityishenkilöiltä.

Ihan ilmaiseksi löytyy oppimateriaalia Internetixin sivuilta esim. kuvankäsittelystä http://oppimateriaalit.internetix.fi/fi/avoimet/atk/skannaus/index

Susanna said...

Lankakomero, kiitos tiedosta! Täytyypä perehtyä paremmin tarjontaan. Olisi kiva opetella taas jotain uutta, mutta kouluun ei oikein pääse :/

Tuulia said...

Jes, sait ne merkit :) Kiva että ne tuli perille kaikki ehjinä, Patesta ei koskaan tiedä. Neulontailoa ja kiitos itsellesi vielä miljoonasti Woolista!

Sahrami said...

Jossain netin syövereissä on muuten ohje, kuinka dc-levystä ja puutikusta tehdään värttinä...

Susanna said...

sahrami, juu tuon neuvon sain käsityömessuilta kans. Mutta ei mulla oo sopivan paksuista tikkua tässä hollilla :/ Täytyy odotella että pääsee kauppaan rauhassa. Perjantaihin siis, ei onneksi enää kauaa :D Se kipsijuttukin hajos kun menin sörkkimään sitä ennen kuin oli kuiva..

AnneM said...

kivoja tuliaisia ;) Mä olin töis tänää ja tää ilta on taas ihan järkky! Mä en tajua miten kotihoitoa ei tueta enempää.. aika kauheeta olis olla joka päivä töissä...

vikke* said...

Mun äiti ei ikinä löydä mitään Tallinnasta vaikka joka kerta pyydän lankaa tuliaisiksi...tuokin sit "vaan" siideripaketin :)
Kivoja lankoja sun äityli on haalinut!!

Aivan mahtavat nuo pääkallo silmukkamerkit!!

Hieman kesti ennenkuin tajusin mitä sä oot kipsistä tehtaillu :D

Tulit muutes paperimassailujesi kanssa mieleeni tänään kun mietin josko valmistais jotain kivaa massasta joulupakettien koristeluun... :)

eusu said...

Ihania lankoja olet saanut!!

(Mä en jostain syystä myöskään pitänyt tuosta "ryppyhuivi-systeemistä")

brianna said...

Mistä langoista olet tuota säärystintä neulonut? Näyttää kivalta.

Susanna said...

Brianna, säärystimissä on Opalin violettia (marinoitunut pari vuotta kaapissa) ja Nalle colorin violettikirjavaa. Itseasiassa sainkin säärystimet jo valmiiksi, esittelyssä huomenna ;)