Sunday, September 24, 2006

Pipo Kuyreonista

Pikatekaisin pipon Noro Kuyreonista. Silmukoita 100 puikot 4,5 uskoisin. Kiva tuli, vaikkakin olisi voinut olla sentin korkeampi. Tai kaks... Ja päälaen kavennuksen meni tyhmästi, mut ei se näy pahemmin.Täytyy kyllä sanoa että minen ymmärrä mitä toi kirkas turkoosinvihertävä väri tuolla tekee. On tainnu mastarilla lipsahtaa vähän väärästä purkista väriä, mut on sitten ajatellut että what the hell, ihmiset luulee vaan et se on fashion statement tjtn.

***
Mä tässä harjoittelen Picasan käyttöä. Mä en tosiaankaan tiennyt että se on tällainen kuva-arkistointiohjelma vai mikskä sitä nyt sanois. Muuten olisin kenties hiukka aikaisemmin ladannut sen. Meillä on meinaan kuvat niin sikin sokin vailla mitään järjestystä, että se on suorastaan pöyristyttävää. Nyt pitäs vaan oppia miten tää toimii... Äsken kävi niin että yritin hakea vain näitä kahta kuvaa kamerasta, mutta yhtäkkiä se lataskin koko kortin sisällön. Noo, enköhän mä opi.

Taas on hyvin pirtsakka olo, kovin monituntista ei yöunesta tullut. Nyt taidan mennä katsomaan Stepfordin naisia ja harjoittelemaan socktoberfestia varten.

*sormet ristissä ettei koko postaus katoa taivaan tuuliin* Posted by Picasa

5 comments:

Miia said...

Kiva pipo ja hyvät värit. Mikä kuvio tossa on? Jotain palmikkoa vai? Hyvännäköinen kyllä on.

Susanna said...

Oho se kuvio jäikin mainitsematta. Eli on ihan perus 2o 2n ribbiä, joka 4.krs oikeissa silmukoissa valepalmikkoa (eli neulo 2o yhteen mutta älä pudota silmukoita puikolta, neulo eka silmukka oikein, tulee tuollainen nätti kierto).

vikke* said...

Noissa on välillä joku ihan ufo väri mukana...

Kiva pipa :))

Kati E said...

Mä pistin sulle parane pian -postia.

Terde said...

Wow, miten pirtsakannäköinen pipa! Kyllä sun nyt kelepaa...
-Terde