Saturday, October 21, 2006

Lauantaita

Keksinpä tikusta asiaa kun pakko päästä pois tästä todellisuudesta hetkeksi. Miten noi uhmaikäset voikin olla noin rasittavia? Kurkkukin on niin kipeä ettei voi edes karjua niille :D.


Tässä Ikaros tuloillaan. Tykkään kovasti. Värit on...mielenkiintoiset. Neulominen on ollut jokseenkin vähäistä, kun ollaan sitä Lostia tiirailtu sormien välistä joka ilta. Enää pari jaksoa jäljellä, ja voi pojat kun se on jännä. You have no idea. Tein kuitenkin Rogueta taas kymmenisen senttiä, kyllä se siitä. Ja kerin lisää lankaa että saan hihat aloitettua.


Eikös ole nätin väristä! Aivan loistava yhdistelmä! Kerällinen hailakan liilakkaa merinowoolia ja nöttönen lilaa Opalia. Tumput tyttärelle ja heti. Herää kysymys että miksi oikein ostin lilaa lanettia tätä tarkoitusta varten? Onneksi tumppuja ei voi koskaan olla liikaa ;) .

Mun pitäis hankkia digitaalinen vaaka, lapset hajotti edellisen jo ajat sitten. Ostin uuden halvalla tarjoustalosta, enkä tullut edes ajatelleeksi että sellaisiakin koneita vielä valmistetaan, missä ei ole näyttöä vaan viisari mikä näyttää erittäin epätarkan tuloksen noin 100g tarkkuudella. Sellaisellahan ei tietenkään tee yhtikäs mitään jos haluaa tietää paljonko meni lankaa tumppuihin.... En mä tosiaankaan tajunnut siellä kaupassa mitä tarkoittaa mekaaninen. lol.

Neljä hattua odottais ompelijaansa mutta kun kankaanleikkaaja on sairaslomalla. Jocsun takki ja kolme paitaa odottaa myös ompelijaa, muttakun kissa makaa kankaiden päällä (on siinä sentään kaava välissä, en mää muuten antais). Et ei voi sit ommellakaan. Jos keksis jotain aivotonta. Vaikka pyykin viikkausta sitä tumpun neulomista.

Huomenna sirkukseen. Ihanaa. Tänä vuonna Melinda ja mummikin pääsevät mukaan, viime vuonna jätimme heidät lenkkeilemään :D .

5 comments:

Hanna said...

Mistä langasta tuota huivia teet? Mielenkiintoiset värit. Odotan jännityksellä minkälainen lopputuloksesta tulee :)

Susanna said...

Hanna, toi on tallinnasta ostettua jotain mohair-villa-akryylisekoitetta. En nyt muista ees nimeä. Mut vaikuttais että siinä on aika pitkät värivaihdot, toivon että tulee kauniit raidat. Mielenkiintoista on, että tämä ei pöllyä oikeastaan yhtään. Ehkä se akryyli tekee tämän? Hyvä niin. en haluaisi olla keltaisessa karvassa :D

laurakoo said...

Kuulkaas nainen, teidän tahtinne käy hengästyttämään lukijoitanne :)
Kiva huivi aluillaan ja lapaslanka näyttää herkulliselta.

Anonymous said...

Ihanan näköistä tuo icaruksen alku!!

vikke* said...

Ihania nuo Wellan kuvat aiemmassa postauksessa!! Pitääpä tarkkailla lehtiä ;)

Kiva huivin alku.

Lostia olen katsonut sen verran eteenpäin, jotta odottelen jo kuumeisesti niitä jaksoja joita en ole nähnyt, niihin menee lienee ikuisuus :(
Siihen jää koukkuun - tiedän. Mutta jännäksi menee!
Mä en muista missä vaiheessa se "pukutila" (kun oli niiden toisten vaatteita, irtoviiksiä yms.) homma oli, mutta siinä kohtaa mulla heräs aivan uudenlainen innostus sarjan katsomiseen ;)