Friday, October 13, 2006

Perjantai

Kyllä runosuoni taas kukkii tuon otsakkeen kanssa. *tutustaso on taas hyvin korkeella, olin yksin lasten kanssa kellon ympäri, ja vaikkei ollut mitenkään erityisvaikea päivä, niin puhti on pois. Aamulla kävi vieraita ja iltapäivällä onneksi mutsi, joka täytti jääkaapin, mistä tiesikin että tarpeeseen tuli. Nyt J on livessä ja mä pohdin että voinko vaan käväistä ostamassa oman telkkarin luotolla, huomaisko kukaan ;) .

Päivällä laitoin lapset takapihalle, ja yllättäen ne löysikin yhteisen sävelen pitkäksi aikaa, ajoivat rallia nukkerattailla ja heittelivät pikkukiviä ympäri nurtsia. Katsoin sormien läpi, hengitin syvään, ja loin silmukat polvisukkia varten. Nyt molemmat tässä tuloillaan, ei tarttis ku tehdä. Varpaasta siis aloitin, ja meinaan tehdä tiimalasikantapään.


Olis tällainenkin. Eipä tarvitse enää odotella viikkoa!!! Mä arvasin että joku vielä keksii tän markkinaraon; onhan tää telkkarin "monopoli" ihan naurettava, että sarjojen bokseja tulee myyntiin vasta kun kausi on näytetty tv:ssä. Hyvä näin. Ja nyt mä voin katsoa Housen suorana ;) (siinä on muuten kaksi ihanaa,house ja cuddy. pussaakohan ne joskus? )

Meidän ihanilla naapurin kakaroilla on TAAS bileet. Kävivät sentään viikon kiltisti koulussa vaikka mutsi on lomailemassa. Jos mä olisin 17 ja kämppä tyhjillään, niin koulu olis kyllä viimenen paikka minne mennä :D:D . Mä tässä pohdin erilaisia kidutuskeinoja, teknot täysille aamukuudelta vai heinäsirkkoja ikkunanraosta. Tai kahvinlainausreissu puol kasi. Tai yksinkertaisesti poliisit viis yli kymmenen jo nyt illalla, niin eipä tarvi pitempään kuunnella. Nyt mä oon varautunut, sulkenut kiltin ja ymmärtäväisen puoleni, ja päättänyt että jos meno on sama ku muilla kerroilla, soitan kytät ilman huonoa omaatuntoa, ja teen valituksen isännöitsijälle. JA soitan sille mutsille, että kannattaa ehkä opettaa muksuille, että sitten ekan oman asunnon naapurissa saattaa asua joku, joka tekee heti ekoista bileistä valituksen, ja että jos mä olisin sellainen, te olisitte joutuneet muuttamaan jo viime jouluna. Nih.

Joo. Nyt mä meen purkamaan turhautumia noihin sukkiin. Ja huomenna menen naapurin kanssa menita outlettiin. Olen sen ansainnut.

2 comments:

Ziina said...

mä voin lähettää sauvasirkanmunia, käyt heittämässä ne vaikka naapurin kylppärin kaapin päälle, jossain vaiheessa kämppä olisi täynnä sirkkoja:)

Tuazophia said...

Meillä taas on House dvd:llä. En olisi millään jaksanut odotella sitä viikkoa. :D