Friday, October 13, 2006

Ihana Rogue

Nyt kun pakolliset hätätilavaatetukset on tehty, aion panostaa kaikkeni Rogueen. Sitä ei kuitenkaan voi kaikissa mielentiloissa tehdä, joten ehdin täydentämään joulupukin rekeä väliaikoina. Eilen työ eteni noin viitisen senttiä, ihan melkein itsestään.

Eikö oo kaunis? Toi palmikko on jotenkin niin kiehtova. En ole ennen tehnyt tällaisia erikoisempia palmikoita. Tahtoo tän äkkiä päälle!!

Toinen äkkiä päälle -neule on polvisukat. Miks muuten englanniksi polvisukat on over the knee socks? Kyl se mun mielestä on under the knee jos sukka päättyy pohkeen jälkeen? :D Aion osoittaa suurta itsekuria ja tehdä sukat kaapista löytyvillä langoilla ja unohdan sen jättiraidan. Tai siis ostan sitä vasta sitten ku ekat polvarit on valmiit.

Mulla on nyt onnen päivät, toissapäivänä tuli Ottobre ja eilen Novita. Kirjastosta hain puikoissa kirjan (thank god ettei mulla ole ollut rahaa ostaa sitä. mitä hukkaan heittoa...) ja haaveksimusselailuna on Loop-d-loop edelleen. Oli se tosin välillä jäähyllä. Nyt pitää siivota, parin päivän pyykinpesemättömyys alkaa kostautua :D

5 comments:

maijamirjami said...

Upean näköinen lanka, mitä se on? Ja iloja roguen kanssa!

Susanna said...

Lanka on Rowanspun aran! Ihanaa, muttei liu'u mitenkään erityisen liukkaasti.

thiire said...

Mä katoin kaupassa sitä Puikoissaa. Musta se oli ihan paska, kertakaikkiaan. TOi Rogue on mullakin tehtävien listalla, kunhan pipo-sukka-huivi jutut saan tehtyä!Ihanan näköisiä juttuja olet tehnyt!

laurakoo said...

Mitä kauemmin haudon kirjaston Puikoissa-kirjaa sitä enempi siihen kiinnyn. *tunnustaa nolona* Siinä on sittenkin kivoja ideoita joille oon alkanut lämmetä vähitellen.

tikru said...

Tuosta roguesta tulee kyllä ihana. Noi sen palmikot on kauniit.