Thursday, October 12, 2006

And then there were two +Odessa

Toinen Melindan sukka valmistui eilen yhdeltä istumalta, kuin huomaamattaan. Sukat on just hyvät unisukiksi, aivan ihanan pehmeät ja sopivan väljät.

Unisukat
malli: oma, silmukoita 44, tiimalasikantapää, sädekavennukset
puikot: 3mm
Lanka: BBB Jeremy reilusti alle 50g

Kerhoreissun jälkeen olin eilen niin puhkipoikki, kuten olivat lapsetkin. Lapsilla vaan on kummallisen ärsyttävä tapa ilmaista väsymystään, eivät suostu nukkumaan mutta kitisevät senkin edestä. Tunnin jaksoin pitää yritystä yllä, sitten istutin lapset sohvalle, leffa päälle ja sanoin jotakuinkin niin, että jos silmätkään räpsyy niin menee leffa kiinni. Siinä istuivat kuin tatit melkein kaks tuntia (välitön huonoäiti-kompleksi), ja minä istuin keittiössä, söin salaa uuniomenajätskiä (valiolla voisivat tehdä sellaiset kannet jätskeihin, mistä ei puol taloa kuule mitä äiti on puuhaamassa) ja neuloin loppuun Odessan.Malli: Odessa
puikot: 3,5mm pyörö
lanka: BBB Jeremy vajaa kerä
Tein ihan ohjeen silmukkamäärillä, mutta huomattavasti korkeamman. Älkää välittäkö väsyneistä silmistä. Koskakohan ne kehittäs valokynäsilmätipat? ;)

Tänään oltiin kylässä sellaisessa paikassa missä oli niin siistiä ja organisoitua että tuli itsellekin siivousvimma. Oon ollut pari viikkoa niin hajamielinen ja epäorganisoitu, ja kiinnostunut oikeastaan vain käsitöistä enkä niistäkään paljoa. Ja vaikka tuntuu että joka päivä siivoan tuntikausia, en kuitenkaan saa mitään aikaiseksi, ja jo lelujen kerääminen lattialta tuntuu jälkikäteen suurelta saavutukselta. Jonain päivänä mä vielä menen Jaria vastaan ja hihkun "hei mä tyhjensin pesukoneen, vähäks oon ahkera!!!!" No joka tapauksessa nyt menen siivoamaan, niin voin sitten hyvällä omalla tunnolla neuloa taas koko illan.

Kirjastolla odottaa Puikoissa-kirja!! Miten uutuuskirjan voi saada viikossa lainaan? Evvk. Nyt se on mulla. Kuukauden.

11 comments:

Satu U said...

Ihanat karkin väriset sukat.... eikä pipokaan ole hassumpi!

Kati E said...

Kivat sukat ja pipo. :DDD

Anonymous said...

Toi jätskipakkausjuttu on niin TOTTA! Mekin ollaan aina miehen kanssa pohdittu että pitäisi valmiiksi avata Aino-pakkaus pakastimeen ennen kuin napero menee unille, sillä siitä tulee hirvittävän kova ääni;-) Mutta herkkua ne on! Ja se mustikkapiirakka-maku on ihanaa sekin;-)

Anonymous said...

Ainosta tuli vielä mieleen että eilen kun ostin Aino-jätskiä ja mainitsin siitä miehelle, se vaan mutisi että ai, taas lankaa;-)))) No joo, ostin kyllä sitä toistakin Ainoa;-)

Susanna said...

Villapallo, Aino ku Aino ;) . Pitäs ostaa sitä piparkakkuglögi-ainoa, se on varmaan taivaallista..

mammaliini said...

mein kirjastossa se puikoissa vai mikälie oli ihan uutuushyllyssä jo pari viikkoa sitten. oli vaan niin hölmön tuntuinen, etten viittinyt lainata :D. uteliaana kyllä plarasin. ihanat nuo sukat!!

laurakoo said...

"söin salaa uuniomenajätskiä (valiolla voisivat tehdä sellaiset kannet jätskeihin, mistä ei puol taloa kuule mitä äiti on puuhaamassa)"

Nimenomaan! Meinaan aina vaivihkaa ottaa ihan lusikallisen tai kaks, mutta aikeeksi se vaivihkanen aina jää.

Niin ja uutuuskirjoja onnistuu saamaan niin, et tekee varauksen jo siinä vaiheessa kun kirja on vasta "hankinnassa"... :)

Susanna said...

Mammaliini ja Laura, ilmeisesti ihmiset eivät ole kovasti olleet tietoisia tuon puikossa-kirjan tulosta, kun se on noin helposti saatavilla. Silloin kun varasin niin siinä ei ollut yhtään varausta, outoa. Paholainen pukeutuu pradaan oli mulla puol vuotta odotuksessa :D

Laura muuten, kannattaa jättää se jätskipurkin kansi ihan rehdisti auki :D ei se jätski kuitenkaan niin kauaa siellä pakkasessa pysy että ehtis mennä huonoksi.

Petra said...

Kauniit sukat olet neidille neulonut.
Emmä siitä jätskistä niin, mutta miten olisi rapisemattomat karkkipussit ja suklaalevykääreet?

Susanna said...

Petra, joo just dumlepussilla käydessä mietin samaa, muksut tuli ku ammuttuna paikalle heti kun vähän rapisi. Mutta ne onneks meni siihen halpaan että se oli purkkaa :D:D vaimennettu kaljatölkki olis kans cool.

tuija said...

ihanat sukat!!