Sunday, October 08, 2006

Sakset suihkii


Tänään on saksittu kaavoja ja kankaita vaiks kuin. Muistiin itselle ja vinkiksi muille: kun 14 osaiset kaavat huutelevat että tahtovat toteutukseen, kannattaa vaan tiukasti sanoa, että nyt on kädet täynnä töitä joiden hahmottamiseen ei tarvita pitkää matikkaa. Oikeesti, 14 osaa ja taskuja lukuunottamatta kaikki leikattiin sekä vuoristä että päällikankaasta. Saksetkin tylsyi.

Mutta takki on takuulla kaiken vaivannäön arvoinen. Leikkasin myös 4 paitaa Melindalle.


Jocsun eka kerhotyö päätyi kehyksiin, mitkä nekin on pojan askartamat mutta joskus aiemmin jo. Pitäs vaan keksiä tolle joku kiva paikka, in the mean while saa viettää aikaa tossa Melindan vauvakuvan vieressä. Miten se olikin pieni!!!

Nyt meen sur sur vielä kun perhe on tuulettamassa aivojaan ;)

2 comments:

muorsika said...

Tuosta unipussista, en ole kokeillut,koska kuopuksen levottomuus on kipuperäistä ja hänellä on diagnosoitu jo sydänvika (vsd) ja ger (eli refluksi eli närästys) ja viime aikoina on ollut ulostuksessa tuoretta verta, ja muutenkin ulostus on ollut kivuliasta. Saa kuitua ruuasta ihan riittävästi, ja meillä juodaan paljon vettä ( ruokajuomana ja janojuomana vesi) eli ymmällään täälläkin ollaan.
Perhetyöntekijäkin kun oli lasten kanssa toissa yön, vikoi kuopukselta mahaa syyksi öiseen levottomuuteen.
Jos uskoisin että unipussilla rauhottuisi, nukuttaisin tn. siinä äp:n makuupussissa :)

Soile said...

Tuo taitaa olla sama takki, jonka värkkäsin pojalleni. Tein vielä housut samalla kertaa = ziljoona kaavanpalasta. Ompeluvaiheessa sitten huomasin, että kas, en ole leikannut hihan vuoria ollekaan. Mars kangaskauppaan! Tikkauksien kanssa meinasi mennä äly, kun piti vaihdella lankoja. Mutta lopputulokseen olin niiiin tyytyväinen että! Kaiken vaivan arvoinen.