Thursday, October 19, 2006

Torstai on toivoa täynnä

Tässä kuvia tiistain ostoksista.

Sisuista Söderat, Sivillasta ehkä joululahjaa tai sitten itsekkäästi itselle jotain (tai halikaveriksi), Flavia babyt Jocsun neuletakiksi. Ihanaa!!! Oon niin innoissani uusista lemmikeistäni, että suhauttelin illalla Rogueta ainakin 7cm, mikä on hyvä saavutus ottaen huomioon että Melinda heräs koko ajan ja puol 11 piti jo lopettaa kun alettiin katsomaan Lostia. Yhteen asti meni taas, ja piru vie kun se on jännä!!!


Nää on pesukoneen hellässä huomassa. Piti tulla Melindalle tumput, sitä varten tämän langan aikoinaan ostinkin. Mut tällä hetkellä nää sopii mulle hyvin. Saa nähdä kuin käy, mut oikeastaan ihan huonosti ei voi käydä, Jarin siskon tyttö on mun ja Melindan välikokoa, niin eiköhän nämä nyt jollekin sovi. Tuloksia myöhemmin.

Eilen mä yhtäkkiä keksin millaiset vaatteet lapsille jouluna päälle. Oon miettinyt pääni puhki, kun haluaisin että ne olis jotenkin "samaa sarjaa", mutta se ei aina ole niin yksinkertaista kun on tyttö ja poika. Mut nyt mä keksin ja mun olis ihan pakko päästä kangaskauppaan ja heti. Mutta kuun loppuun on vielä tovi..

Mähän olen valittanut mun ihanista naapureista jo vaiks kuin monta kertaa. No, toissapäivänä näin sen äitihahmon, ja sanoin hälle, että josko olisi mahdollista, että lapset hieman rajoittaisivat volyymia bileissään, että ku on pieniä lapsia ja pitäs nukkua jne.Äiti oli sitten että voi *ttu taasko täällä on juhlittu. Ja sitten kävi ilmi, että silloin viimeks kun soitin poliisit, niin siitä onkin tullut isompi juttu, ja he joutuvat menemään lastensuojeluun juttelemaan tästä nuorten viinankäytöstä. Sinänsä okei, mut nyt mä olen suuri paha ämmä, joka on aiheuttanut heille näitä ongelmia. No voi anteeks.

On mun mielestä vähän liioiteltua tehdä noin iso juttu asiasta, kersat on kuitenkin jo tänä vuonna täysikäisiä. Tietysti on hyvinkin mahdollista että siellä on käytetty muutakin kuin viinaa, että sen takia sitten iso juttu. Mutta kyllä mua hieman vituttaa, että tämä kääntyi nyt niin, että LAPSET OVAT NÄREISSÄÄN kun naapuri YLIREAGOI. Ja mitäs sitten seuraavalla kerralla pitäs tehdä? Toissaviikonloppuna olin jo luuri kourassa soittamassa kytät. Ja jälkikäteen lapset on sanoneet mutsilleen että ei ole ollut mitään bileitä. ARGH! No, musta on ihan hyvä että kakarat oppivat, että niin makaa kuin petaa. Taidan soitella poliisille jatkossakin..

Nyt mä lähden selvittämään tumppujen tulevan omistajan ja tekemään muksuille ruokaa. Joululahjoja pitää alkaa tehdä tänään. Urakalla.

6 comments:

Kati E said...

No voihan paska mitä naapureita teillä on. :(( Musta on ihan oikein, että oppivat.

Meri said...

Pitäkää vaan puolenne niitä naapureita kohtaan. Jokaisella on oikeus yörauhaan ym. kotonaan.

Anonymous said...

Ajatuksenvirtaa:
Kyllä noi lapaset varmaan huopuu sopivaksi. Mun 2*hahtuvaiset miehen kokoiset huopui kolmeveen kokoisiksi, mutta noi näyttää Tovelta(?) joka kai huopuu vähemmän. Tuloksia odotellessa..(laitathan alkuperäisiä mittoja ylös uteliaalle??)

Ilmoittele vaan jatkossakin poliisille! Toki niillä on virkavelvollisuus tehdä alkoholinkäytöstä lastensuojeluilmoitus, mutta ei se nyt niin kuolemankamala asia kuitenkaan ole (jos siis on inhimillinen sossu sielläpäin).

Ihanaa, että joku muukin miettii jo joulua! Mulla on kirjastosta jo läjä joulukirjoja lainassa.. Vilautathan sitten ideaasi? Pia

Susanna said...

Pia, jep Tovea ovat, ja niistä tuli aivan ihanat! Huopuivat vaan aika vähän, pesin 40 asteessa. Mutta ovat just ihanat nyt, en huovuta enempää! Mitat ja ohje tulossa myöhemmin.

Mä luin jostain, että poliisit ilmoittavat vanhemmille harkinnanvaraisesti lapsen päihtymyksestä. Että jos käyttäytyy hyvin ja tekee yhteistyötä, tuollaisen 17veen kännäilystä ei välttämättä raportoida, jotta luodaan luottamusta nuoreen. :0

mammaliini said...

buahaha naapureilles :D. kyl sää olet kauhee akka :D.

Stricker said...

Naapurit sucks :-(! T.Nimim. naapureilla on joko koira hoidossa tai uusi oma koira ja se jätetään usein kämppään yksin ja se räkyttää siellä koko ajan. Kivaa kuunneltavaa 22 aikoihin illalla, kun poika on nukkumassa :-(. Ja herään heidän lapsensa itkuun melkein joka yö, ja uusi lapsi syntymässä alkuvuodesta :-(. Itkuasialle ei tietenkään mahda mitään, mutta harmittaa kuitenkin, kun oma lapsi nukkuu hyvin.