Thursday, November 16, 2006

Pakko tehdä jotakin

Jotenkin sitä ei osaa vain olla. Pari iltaa olen ihan onnellisena, ilman vaikeuksia tuijottanut ihanuuksia telkkarista ilman neulomusta, mutta koko ajan on sellainen tunne, että pitäisi tehdä jotain. Aamulla sitten surrasin huovutettuihin pannunalusiin päälliset, ihan kivat tuli.


Sisus on huovutettua Fritidsgarnia ja päällinen jotain... öh, kangasta. Ovat kivat, mutta ikäänkuin jotain uupuis. Olisko ne kivemmat jos reunat olis kanttinauhaa tmv? No mut ajavat asiansa ihan varmasti. Tähän liittyen, jos on vuoden käyttänyt huovutettuja patalappuja, ja saa sitten Marimekon patakintaan, niin ei tosiaankaan kannata pidellä niitä peltejä totuttuun tapaan, näpithän siinä palaa!

Meillä on ollut aivan järkyttävä päivä, melkein ei päästy kerhoon ollenkaan kun eräät kerjäsi elinikäistä viikkorahanmenetystä. Kaikki mitä kuvitella saattaa ja vähän päälle, lisäksi kolmet kakat housuihin tai lattialle, yksi ikeareissu mistä ei meinannu jaksaa kävellä takas kerholle, vuotavat kumisaappaat ja jäiset varpaat, vuotanut vaippa ja jäinen pylly, korvaankin sattui eräällä (ja mulla paniikki jo korvatulehduksen ajatuksesta). Ja ihan niinkuin tämä ei riittäisi (mulle kyllä riittää), pitää vielä suhata kämppää päästä päähän, heilutella narun jatkeena olevaa möhköfanttia (sori Kati) niinkuin moukaria, heitellä äitiä ja kaikkea ehkä-särkyvää hernepusseilla, ja nauraa käkättää komennuksille ja uhkailuille. Perhana että oon väsynyt!! Tuntuu että tälle päivälle ei enää kiitos yhtään aistiärsykkeitä (paitsi vähän tri Housea), on aivan uuvahtanut olo.

Oon kyllä syvästi ylpeä Jocsusta, kun taas sillä tuli vähän itku silmään kun mentiin kerhoon, pyysi että "äiti ota mut syliin ja pussaa mua" ja vaavia piti kans kovasti hyvästellä. Sitten istui kerhonpitäjän sylissä, nosti pään pystyyn ja urheasti alahuuli väpättäen vilkutti ja sanoi hei hei äiti! Kun näki miten se käytti varmaan kaiken tahdonvoimansa että oli reipas. Mun kulta. Varmaan tällainen tunteiden nopea vaihtelukin uuvuttaa ihmistä, menomatkalla mielessäni käytin jokaista mahdollista kirosanaa ja pohdin että olisikohan mahdollista jäädä työttömäksi ja pistää lapset tarhaan :D .

Niin, käytiin siis Melindan kanssa Ikeassa kerhon ajalla. Enpä ostanut paljoa mitään, lapsille keittiöessut ja pari taulukehystä. Olisin tarvinnut lapsille naulakkonuppeja tai naulakon, ja peitot, mutta ilmeisestikin kaikki lapsikama olis ollut siellä yläkerrassa. Mun mielestä hankalaa, eikö nyt kaikki peitot voisi olla samassa paikassa!

Aah mä alan parantumaan. Mietiskelin äsken että mitä neuloisin Housen aikana. Jospa tää tästä siis. Ja ompeluttaiskin vaihteeks, mutten kyllä nyt uskalla kun olen niin väsynyt. Heippa!

7 comments:

thiire said...

Anteeks, mutta nauratti! Meillä on kanssa ollut herrrrmoja raastavaa viime päivät, ulkona liukastelee itse kukin ja kallot auki. Sisällä soitetaan radiota/telkkaria/sataa erilaista soitinta samaan aikaan ja lisäksi kompastellaan mun alpakkaan.
Muuten, tiesitkö että Anne on lähtenyt Virmasta!!!Jos tiesit, niin minne ja miks?

Susanna said...

Thiire, joo tiesin! Uus boss on mun vanha kamu edellisestä puodista. Anne lähti jonnekin hallinnon puolelle, paperihommiin. Selän takana puhuttiin, että läks tekemään jotain missä ei tarvitse yrittää olla ystävällinen ihmisille ;) . Vai meinaaks et on lähteny koko virmasta?? vaiks kaikki pomothan sieltä joutuu lataamoon...

thiire said...

Kuulin, että olisi lähtenyt koko yhtiöstä! Oli se kyllä vähän ilkeä....Onkohan se uusi ihminen kiva?Pitäisi kai olla sinne joskus yhteydessä kun hoitovapaakin loppuu. Nyyh.

Susanna said...

On se kiva, itseasiassa tosi mukava. Mun mielestä, mutta mä oonkin bitch itsekin :D . On siellä kuulema ollut kaikenlaista ristiriitaa, ja useimmat alkuperäiset ei ole hänestä tykänneet. Mutta sehän ei ole ihme, kun ennen ei ollut mitään sääntöjä ja yhtäkkiä on. Meinaatko mennä takas?

Kati E said...

:DDDDDDDDDDDDDDD No edelleenkään möhköfanttia EI SAA kiusata.

thiire said...

En meinaa. Meinaatko sä?

Susanna said...

Thiire, no en todellakaan. :D Tosin ei kuulemma ole tarvettakaan vakinaisille. Kun lähdin olin ainut täystuntinen, eikä lisää kuulemma ole palkattu, että mielenkiintoinen juttu sinänsä :D . Vähän hermostuttaa että millä sitä kesän elää, mitä tekee. Ja entäs jos en pääsekään kouluun, omg.