Friday, November 17, 2006

Tikusta asiaa

Oon käyttänyt tota otsikkoa aiemminkin, I know.. Kotikuvista jäi puuttumaan ompelupöytä kun olen työn touhussa.

Tässä en varsinaisesti ole vielä sursur-huristelemassa, vaan vasta vähän lämmittelen ja järkkäilen kamoja. Suoria saumoja ja sillai, että uskaltaa ruveta tarkempiin töihin. Sitten kun tosissani teen niin ainakin toi kori (missä on keskeneräisiä töitä ja niiden kaavoja) saa lähteä ja työstä riippuen myös muu sälä. Siirrän aina sen koneen mikä ei ole käytössä niin tuohon sivuun. Aion hommata tohon yläpuolelle seinähyllyn jotta saan kaiken irtojutun sinne, ja lankarullateline tulee roikkumaan hyllystä alaspäin.


Tein lastenhuoneeseen pari taulua. Kuvat on jotain kirjakerhon ilmaiskortteja, mutta tosi nättejä mun mielestä. Löysin ne tuolta kaapin perukoilta, niidenkin säästämiselle siis oli syy. Kehykset ostin eilen Ikeasta. Yleensä aina ajattelen että voihan itsekin maalata, ja ostan käsittelemättömiä, halpoja kehyksiä. Mutta yritän päästä tästä ajattelutavasta eroon, kaapissa on aika monta uutta väriä odottavaa kehystä jo muutenkin....

Taisi Vuodatuksen huoltotyöt mennä vähän vinksalleen? Ainakin kaikki sivut toimii toodella hitaasti. Ja voi että mä inhoan sitä salasanakoodijuttua, mä en koskaan saa sitä oikein, se on vielä kamalampi ku bloggerin. Blogilistaa en ole pahemmin tänään plärännyt, kun ei voi millään muistaa keillä on vuodatus, kun joka blogi taisi illalla haamuttaa niiden korjausjuttujen takia. Mystistä tämä interneetti.

Täl taitais taas olla pms. Varmaan joku rangaistus siitä ettei ollut kahteen vuoteen menkkoja ollenkaan, nyt on sitten senkin edestä perkele. Naapuri on mennyt ja ostanut just sellaiset tähdet ikkunoihinsa ku mitä minäkin ajattelin. En kai mä nyt voi samanlaisia laittaa, ainakaan samalle puolelle taloa? Mä siis näen heidät kun katson ikkunasta, ehkä se olis vähän tyhmän näköstä jos vierekkäisissä taloissa on puolet ikkunoista koristettu samanlaisilla tähdillä... Onhan noita muitakin koristeita.

Huomenna mulla on vapaapäivä, pitää käydä kaupungilla ja yks kaveri pitäs nähdä. Oikeasti tahtoisin vain olla, mutta jostain syystä asiat ei hoidu, kaapit ei täyty, lapsilla ei ole ehjää pulkkaa, joululahjat ei valmistu, jos mä vaan oon. Tyhmää. Mut ehkä sit sunnuntaina vaan oon aloillani :D Ai niin kamalaa, mä muistin et ikaruksen vika kaavio on vain muutama hassu rivi mutta piru vieköön, 23 riviä. Eli mulla on vieläkin melkein 30 riviä tekemättä. Tsiisus...

8 comments:

Kati E said...

Mäkin oikeasti haluisin vaan olla, mutta ei pysty... *huocs*

Anonymous said...

mäkin haluisin vain olla, mutta kun on tuo napero... Onneksi illalla usein riittää kun istun lattialla naperon kanssa ja se leikkii, minä neulon:-) Mutta huomenna pääsee vihdoin messuille:-) Oma vapaapäivä yli vuoteen, siis kokonainen päivä mun oma päivä:-))))

Ihana tuo sun ompelunurkkaus!

Susanna said...

Kati ja Villapallo, kai se on niin, että useimmat ihmiset haluais vaan olla, välillä. Miks sitä oli niin tyhmä nuorena sinkkutyttönä ettei osannut arvostaa sitä joutilaisuutta? Koko ajan piti olla menossa.

Villapallo, nauti sun vapaapäivästä! Muista käydä kahvilla ihan rauhassa!

Tuazophia said...

Juu, ei toimi Vuodatus:

"Näyttää siltä että tietokanta on mennyt rikki. Sivusto palaa kuntoon kuhan ylläpitokin huomaa asian."

:D

Anonymous said...

Tuolla aiemmassa potauksessasi oli lutuinen kuva jossa Jocsu nukkui sun päällä. Sulla taitaa olla hyvät unenlahjat? Minen pystyisi nukkumaan kun yksi möyrisi mahassa ja toinen sen päällä.

Susanna said...

Soile, joo mä taisin olla hieman väsynyt siihen aikaan. Mut arvaapa oliko selkä jumissa kun heräs!

thiire said...

Vuodatus ei kunnolla toimi, joten tulin tänne vastaileen. Mennään ihmeessä ä-vapaalle! Mulla on mahdollisuus vapaisiin vain sunnuntaisin, mutta ei väliä. Eikös kaupat ala olemaan auki kokonaan?

Susanna said...

Thiire, alkaa ne. Täytyy katsoa miten j on töissä sunnuntaisin, sovitaan sitten. meinasin jo tänään tunkea sun matkaan mutten ollut varma ehtisinkö, enkä olisikaan ehtinyt :D