Saturday, November 18, 2006

Lauantain huomioita

Lauantaiseen tapaan enemmänkin aiheen vierestä...

Dream matte mousse on varsin ok meikkivoide, ainakin hintaansa nähden. Mutta itkiessä meikki valuu valkoisena mössönä pois kyynelten tieltä. Sateessa sit vissiin on naama valkoisena? Onneksi mä saan kohta ostaa uutta meikkivoidetta niin ei tarvi lopettaa itkemistä sentään ;)


Sain äitiltä kyydin kotiin, oltiin kodinAnttiloimassa ja kävin kaupassa, joten autokyydin kunniaksi ostin muutamia oluita. No, mäyräkoirallisen tietty kun se on halvempaa niin. Kun en pahemmin juo, niin hyvin nousee hattuun. Kahden kaljan jälkeen Ikaroksen neulominen alkoi tuntumaan siedettävältä ajatukselta, ja se onkin tässä illan mittaan edennyt useita rivejä. Kolmatta korkatessa alkoi soimaan päässä biisi vuosien takaa, "baby i don´t care". Meni aika kauan ennenkuin sain biisistä kiinni, mutta Transvision Vampiahan se.


Voi mikä nuoruusmuisto! Levy Velveteen ilmestyi joskus 90-l lopulla, ja sisälsi ainakin kolme hyvää biisiä. Mulla oli joskus se kasetti, liekö kirjastosta sosialisoitu? Voi voi sentään. Wendy James oli tuon laulajapimun nimi. Hassua millaisia asioita sitä muistaa!

Illalla katselin Nevadaa, missä Rajaton esitti Abban Thank you for the musicin. Mä tavoille uskollisena vollotin ainakin vartin (sinne meni sit viimesetkin meikit). En käsitä mikä siinä biisissä oikein on, mä aina itken. Abballa on monta vollotusbiisiä, tuo ja Happy new year on kaks pahinta. Ehkä mä olen viettänyt liikaa aikaa homoyhteisöissä? ;) Olen muuten ollut samalla yläasteella Mikko Leppilammen kanssa. Musiikin tunneilla hän ei koskaan suostunut laulamaan, vaan soitti rumpuja ja muistaakseni myös bassoa välillä. Joo, se oli silloin jo söpö..

Nyt menen takas ikaruksen kimppuun, kun enempää ei voi juodakaan, himpura (no ihan hyvä vaan).

kuvat: Maybelline, Sinebrychoff, TransvisionVamp.com.

3 comments:

KirsiÄr said...

Voi, toivottavasti Rajaton ei ihan totaaliraiskannut Abbaa. Kun sehän on nimenomaan sellaista melodiavallimusaa. Mulla itkun purskauttaa aina The Winner Takes It All.

Varo ettei neulepoliisi puhalluta.

Susanna said...

Itseasiassa se kuulosti ihan hyvältä, erilainen mutta silti samanlainen. Mä toivoin pukilta sitä levyäkin ;) . Ja joo, winner takes it all itkettää muakin...

Ei puhalluttanu neulepoliisi. Ollaan me vaan huonoja juomaan, 12 pullosta on 5 jäljellä, ja mielestämme olimme huppelissa :D

Anonymous said...

Minä yritin kerran neuloa Roosaa ja juoda drinkkejä (kavereiden illanvietossa siis). Eipä oikein onnistunut.. Parin drinkin jälkeen piti jo luovuttaa. Tulee halvaksi tällainen harvoin juominen! Pia