Sunday, November 19, 2006

Lohikäärmehattu


Jocsulle piti tehdä säänkestävä lohikäärmehattu. H i t a a s t i tämä sitten valmistui, ja kaikenlaista säätämistä tuli taas harrastettua. Vinkiksi muille, että kannattaa tosiaan suunnitella etukäteen miten aikoo ommella vuorin ja päällisen yhteen, ja miten kiinnittää nauhat ym. Yrityksen ja erehdyksen kautta, hyvä tuli.


Kengät on nyt joku in-juttu. Jaloissa omat popot ja käsissä toiset, ja sitten mennään neljällä koivella niinku joku hapsiainen. Ja ei, mä en tykkää siitä, eikä kenkiä pidetä sisällä. Mut kuvaan ne piti saada :/


Onks tää enää edes lohikäärme vai joku villimpi tapaus?

Ohje omaa muokkausta jonkun hupun kaavasta. Malli on tosi hyvä, suojaa niskan ja osan kaulaa ja poskia ja korvat kunnolla. Päällikangas on Wertexiä ja vuori fleeceä.

Tähän asti olen harmitellut, että Ikaroksesta jää varmaankin kerä lankaa yli. Nyt kuitenkin pitäs aloittaa vika kerä, ja vielä on koko 4 kaavio tekemättä, 23 riviä. Ja eikös sitten tule vielä joku reunahässäkkä, vai oliko se vaan pari päättelykrs tai jotain sellaista. Saas nähdä kuin tässä käy... Ihan peestä jos loppuu kesken. Mut varasuunnitelma on se et teen sitten mustalla mohairilla loppureunuksen.

Tänään kävin pikana Tapiolassa hakemassa Marie Claire Ideesin ja Interweave Knitsin. Kun täältä menee bussilla, ehtii just 5-10min pyörähdyksen heittämään Tapiolassa, ennenkuin pitää jo kiiruhtaa takas siihen samaan bussiin. Tai sitten saa viettää tunnin unisessa Tapiolassa, mikä ilman valuuttaa ei ole kauhean houkutteleva ajatus.. Ei paljoa sijaa kassaruuhkille tai heräteostoksille ;) . Bussimatkalla kuuntelin sit Transvision vampia ja luin lehtiä, ihanaa. Paitsi et Transvisioniin kyllästyi toisella kierroksella jo. Loppupäivän olen laulanut Rihannan SOSia, mikä mun musamakua oikein riivaa???? Täytyy ottaa joku Rammstein tehokuuri tai jotain...

Mut nyt, armotonta lahjaneulontaa. Heippa.

5 comments:

Anonymous said...

Ihana tuo tekemäsi lohikäärmehattu, tosi hieno!

Voi että nyt mua harmitttaa: mulla oli vielä vähän aikaa sitten Transvisionin kasetti (!) mutta heitin ihan vaan roskiin edes kuuntelematta kun ajattelin että se on menneen talven lumia ja pyörinyt tarpeeksi kauan kasettien joukossa. Nyt olisi niin tehnyt mieli kuunnella, muistin että siinä tosiaan oli muutama hyvä kipale!

Tuazophia said...

Ihana hattu! Tuollaisen haluaisin Annikallekin. Meidän neidillä on nimittäin paras olla joku kiinnityssysteemi tai muuten pipo huitelee päälaella. Onkohan sen pään muodossa jotain outoa? No, ehkä vauhdissa ennemminkin. :D

Marja said...

Tosi hieno hattu! Kivasti saa pirteää ilmettä pojankin pukeutumiseen, tytöille kun on yleensä paljon helpompi keksiä kaikkea kivaa ja söpöä. Harmi että meillä 5v poika alkaa olla jo sen verran tarkka vaatteistaan, että ei varmaan mitään "erilaista" haluais pukea, kavereillakin kun on vaan pipot.

Kati E said...

Ihana hattu! Wau! Ja kiva kun kerroit et IK oli Akateemisessa, odotellaan siis sitä kotiin...

Anonymous said...

Niihin Ikaroksen viimeisiin kierroksiin (kiusauksiin) tuntui menevän ihan tolkuttomasti lankaa, vaikka mulla olikin yksi käytöstä poistettu mallikerta silmukoita vähentämässä.

Lohikäärme piippa on kiva!