Sunday, November 26, 2006

Päivää pitkästä aikaa!

Neulomishuvitus oli hukassa, ja samaan paikkaan tais mennä blogitushuvituskin. Kyllä mä kävin muutamaan otteeseen tarinoimassa, mutta totesin että olkoot. Liian hlökohtaista. No, niinkuin jo monen blogin kommenteissa olen kertonut, lapset heräsi eilen aamulla klo 04.22. Molemmat, ja aivan täysin pirteenä. Ja halusivat vispipuuroa. Ei siinä sitten lopulta muu auttanut kuin laskeutua alakertaan ja puuroa pöytään (onneksi eivät tahtoneet mitään ei-valmista). Kun viideltä aamulla alkaa miettimään mitä tekis, neulomishuvitus tulee äkkiä takas. Meikit naamaan (että pysyy silmät auki) ja puikot käteen, syntyi melkein valmis sukka melkein siltä istumalta.


Lanka on Tennessee, perusmallilla, pitsikuvio napattu IK:n padded footletsista. Varsi aika löysä, ehkä laitan siihen kuminauhaa. Jalkaterää varten kavensin pari ylimääräistä silmukkaa pois, niin että istuu hyvin.

Hyviä uutisia. Mulla on uusi lelu, tai oikeestaan kaksi:

Ajateltiin että eihän missään mitään tarjouksia ole sitten kun veronpalautukset tulee, ja otettiin pieni varaslähtö. Kuukausikaudet olen vertaillut ja etsinyt hyvää tarjousta, ja sitten löytyi tarjous ja koneetkin oli sellaiset kuin piti. Kävi vielä onnellinen sattumus: pesukoneen piti olla vain 1000krs/min lingolla, mikä ei ollut ihan niin hyvä kuin halusin, mutta kaikkea nyt ei voi saada. Soitin kauppaan, eikä konetta sitten ollut varastossa. Hitto! Itkin ja kerjäsin että nyt on pakko löytyä, ja kas sitten löytyikin yksi! Samana aamuna kun koneiden piti tulla meille, soitettiin että se varaston uumenista löydetty kone olikin rikki, että kelpaisko tilalle tällainen 1400krs/min lingolla. Juu kiitos kyllä sopii. Ih!!! Kerrankin kävi hyvä tuuri. Jos en olis painostanut sitä etsimään mulle konetta, hän olisi tilannut sen saman mallin muualta, ja olisin vain joutunut odottamaan. Nyt kävi tuuri.

Vähäks meidän minikokoinen pyykkikaappi näyttää höhlältä tuon vieressä :D Ennen se oli isompi, mutta edellinen asukki vei pyykkikorit ja sitä kokoa ei sitten valmistettu enää. Joten huolto sitten tuli ja pisti nukkekotiin tarkoitetun kaapin tilalle....

On siinä ainakin kaks milliä tilaa.... Blondi (en oo muttei aina uskois) ei tullut ajatelleeksi että voisi mitenkään olla mahdollista että kone ei mahtuisi isoon kylppäriin. Vasta kun se oli toimitettu, hoksattiin että ilmastointipömpeli tulee pesukoneen yläpuolelle asti.. Hilkulla oli.

Mä meen jatkamaan pyykkäämistä. Ihanaa!

8 comments:

AnneM said...

*kade*

Jenni said...

*myös kade* Paitsi herätyksestä :D

thiire said...

Vähänks oon kade! Kesällä meillä kuivuu pyykit hyvin parvekkeella, mutta talvisin on ängetty telineet kissanvessan yhteyteen.

Susanna said...

Thiire, me ei ees voida pihalla kuivata kun naapurin tupakansavut tulee suoraan meillepäin. Joten yläkerta oli aina ihan taistelutanner kun tuntu et pyykkiä on välillä kaikkialla. Eikä muuten ollut kallis torni, 600e!

Vanilla said...

Meillä on halpa sekatavarakauppa lankojen suhteen, esim ne Fritidsit, sitten Kitten Mohair maksaa 2.70e, Woolit 2e, Ainot vähä päälle 4e, Isoveljet 2.80e.. Paljon on myös poistuneita lankoja ja värejä..woolistakin merinovillaista. :)

Kanerva said...

Meillä on ollut samanlainen torni nyt vuoden. Ollaan tykätty :)

Anonymous said...

Onneksi olkoon hyvästä hanginnasta! Meillä on ollut torni jo muutaman vuoden ja ikinä en antaisi pois. Muistat vaan että pyykit kannattaa ottaa kuivurista pois tuoreeltaan etteivät jää sinne ja rypisty tuhansille kurtuille joita ei saa eis silittämällä pois.
Oon sitä mieltä että jokaisella lapsiperheellä pitäisi olla oma torni.
terkuin Maikki

Rosebud said...

Ihania leluja :P Tuollainen olisi niin näppärä...ärsyttää suunnattomasti kun aina on täysi kuivausteline pyörimässä tiellä - ei ole sellaista nurkkaa missä siitä ei olisi riesaa!