Monday, November 27, 2006

Lumikuningattaren sukat

Vähän niinku tartuin härkää sarvista ja tein toisen sukan samalla hengen vedolla. Se onkin fiksumpaa, viikon päästä olis joutunut jo laskemaan epätoivoisesti kerroksia ja kavennuksia ;)

Lumikuningattaren sukat (jotain pitää keksiä)
malli: perinteinen sukka, 48s, jalkaterässä 46s, pitsikuvio Interweave Knitsin Padded Footlets (kesä 2005?)
lanka: Novita Tennessee melkoisen tarkkaan koko kerä. (Tennessee sucks!!! Niin halkeilevaa ettei sanotuksi saa. Mut kaunista kyl. )
puikot: 3mm

Kärjessä yritin kääntää kuvion ylösalaisin, mutta en saanut siitä ihan saman näköistä. Vasta liian myöhään tajusin että olis pitänyt vaihtaa langankierron paikka erilailla. Mut hyvä tuli silti.


Varsi on vähän lörpsö, mutta sukka istuu jalkaan tosi hyvin, ja kotisukiksi on tarkoitettu, niin eiköhän se ole ihan ok.

En taas tiedä miltä kuvat näyttää muille, mutta mulle näkyy ihan hyvänä. Otin kuvat lähes pimeässä huoneessa niin, että valaisin kukkalampulla (tekoaurinko!) kameran yläpuolelta. Kameran mielestä ei edes tarvittu edes salamaa! Ihan mainioita kuvia tämän talvipimeyden keskellä.


Hmph. Nyt on marraskuun loppu, ja me olemme tänään olleet pyörälenkillä (ja tietty alkoi sataa eikä sadevaatteita kellään...), haravoineet etupihan, ja rakentaneet hiekkajuttuja. Ei ihan tavallinen talvi. Mut hyvä sinänsä, Jocsuhan saa hermoromahduksen jos luistinrata jo tulisi, kun luistimet on Korvatunturilla :D

Mä sain mun neulomisdraivin kertaheitolla takas. Aloitin heti yhden toisenkin jutun, ja jos olen ahkera saatte nähdä sen huomenna!

8 comments:

Carita said...

Hyvä, että neulomisinto palasi:)
Sukat ovat tosi kauniit!

mursuliina said...

juu tosi kauniit on *kuorossa edellisen kanssa*

laurakoo said...

Kauniit sukat. Tennessee kestääkin vuoden aktiivista kotikäyttöä noin vuoden päivät, mikä on sinänsä ihan hyvin.

Hyvä, että draivi on palannut :)

Satu U said...

Ihanat sukat!!!

Teija said...

Kauniit sukat, valkoset ja pitsiä, voiko enempää pyytää...

vikke* said...

Kauniit sukat!
Kuvat näkyvät hyvinä.

Tääl on kans haravoitu tänään ja eikös se rakko prkl ilmestynyt käteen...

Mari said...

Sissus, sen lapsi istuu hiekkalaatikolla valkoisissaan... :-o Taitaa olla himopyykkäri ;)
Kauniit sukat :)

Susanna said...

Mari, toi on itseasiassa sellainen vaalea beige.... no mut kuitenki. Joo mä olen vähän outo näissä vaateasioissa, sehän on vain hiekkaa!!!