Wednesday, November 29, 2006

Hip hei, valmista! On kyllä ihan kannattavaa jaksaa tehdä kerralla alusta loppuun eikä pomppia työstä toiseen.


Miksköhän tämä kuva ei näy kokonaan, vaan alareuna on korvautunut valkoisella? Hmph... Hieman vaikeata muuten kuvata tuota shokkipinkkiä..


Kauluri
malli: Garnstudion sivuilta
puikot: 3,5mm
langat: BBB Jeremy musta ja Novita valoAnni molempia reippaasti alle kerä.
tästä tuli (tarkoituksella) sellainen 10v kokoinen. Neidillä on kuulemma kovin punk-vaihe meneillään ja kaikki musta+pinkki yhdistelmät on jees. Niin ne lapset kasvaa, onneksi kysyin toiveita enkä tehnyt rinsessatumppuja mitkä oli kovassa huudossa vuosi sitten vielä....

Mä oon ehkä liian tunteellinen mutta meinas taju lähteä kun Paossa Scofield ja tohtori jutteli.. nainen: you don´t have to explain it to me (että miksi poju oli mennyt naimisiin huoran kanssa)
mies: I know (ihana katse ja pitkä tauko)... but I want to...
PUSSATKAA JO!!!! Oh. Onneksi tänään tulee Greyn anatomia. Jos siellä vaikka edettäis taas johki suuntaan... ai mikä elämä?

Olenko mä jo sanonut että mä vihaan kaupan alan työaikoja? Mä vihaan kaupan alan työaikoja. Ainoa hyvä asia on sunnuntai-aukiolot, mutta se on laiha lohtu kun saa kaikki päivät kökkiä yksinään täällä ja hoitaa kaiken. *ttu.

15 comments:

Tuulia said...

scofield on niin ihana, justiissa katoin kakkoskauden vikajakson. namnamnam! en ois stealthiakaan jaksanut väijyä mutkun EDIn äänenä on ventvööt :D. aijaijai. maailma on saanut uuden sean conneryn (oli aikakin) :D

makeet värit kaulurissa, kyllä miekin ottaisin :)

Kati E said...

Ihana kauluri. Ja kyllähän se Scofield on ihan namu... :P

thiire said...

Scofield on IHANA! Leikkasin Dlle samanlaisen tukan :)
Millaisia aikoja J on pois kotoa? Muistelen kauhulla ravintola-alan työaikoja. ...

Susanna said...

Thiire, lähtee kasilta, tulee puol kasi. Hyvällä tuurilla puol seiska. Iltavuorot olis kivoja, koska saa rauhassa katsoa telkkaria, ja hän ehtii aamulla olla lasten kanssa. Mutta eipä pahemmin ole iltavuoroja, kun on "vastuumyyjä."Kumma kun siitä vastuusta ei makseta saatana :D Mut joo, on se rafla vielä karseempi tavallaan, mutta siitä sentään maksetaan jotain.

thiire said...

Kauheat työajat! Sano Jlle, että hakee myös johonkin lähetystöön töihin kokiks, niissä on ideaalityöaika (Dllä 4 h pvä). Ja liksa on sairas, jos vertaa työn määrään.

Susanna said...

Thiire, ei se tahdo enää ikinä koskaan tehdä kokin hommia ;) . Mä tykkäsin sen edellisistä työajoista, kun oli joka päivä kotona tasan klo 4. Silloin tuntui että voi joskus jotain tehdäkin, ja sain koulunkin käytyä. Nyt en voi käydä missään muutako vapaapäivinä, joista toinen menee aina pakollisten hoitoon ja toisena sitten on jo stressi siitä ettei tehdä perheenä mitään tai siitä ettei ehdi nähdä ystäviä ikinä. Mut edellisessä työssä oli se miinus, että alkoi niin aikaisin että herra oli ihan puhki aina. Ja se oli tylsää aivotonta työtä :D . Nyt saa sentään tehdä mitä rakastaa, niin onhan se iso plussa.

thiire said...

Ok! Dkin alkoi leipääntyä ravintolakokin puuhiin, mutta nyt sillä on siistiä, kun saa itse päättää kaikesta ja saa itse tehdä listat ja käytännössä on yksin vastuussa. Siinä on tosin toinen puoli, sitten kun on illallisia ym tärkeitä, niin siinähän vääntää ympäri vuorokauden. Mutta hei, en mäkään pääse mihinkään, kun on vain yksi vapaapäivä viikossa Dllä!

Wrath said...

Meillä isännys lähtee 00.30, tulee kotio n.12-14.00 syö on just 1-2 tuntii hereil sit nukkuu. Että täällä ollaan viikot lähes yh äiteenä , ja ne viikonloput menee ihan liian nopsaan.
Ihana kauluri, meitin neiti huus heti et hälle kans pitäis tehä tuollanen :D Ottiko tuo pinkki kauheesti silmiin neuloessa?

Susanna said...

Wrath, kamala työaika :D . Varmaan raskasta myös kun toisen pitäs saada nukkua, mun ainakin tekis vaan mieli häiritä koko ajan :D:D . Joskus sitä miettii, että miksi tää maailma on niin muokattu 8-16 ihmisille, vaikka niitä jotka tekee jotain ihan muuta,on todella paljon. Kapina!

Kyllä se pinkki hieman otti silmiin, mutta eipä sitä koko ajan tarvinnu tuijotella. Pieni punkkari minussa myös tykkää tuosta yhdistelmästä ;)

Anonymous said...

Mä ajattelin ihan samaa eilen kun Pakoa katselin. Kudinkin pysähtyi laskeutui syliin siksiaikaa ;D

Marsvin

Teija said...

Niin oli aivan järkky ihana kohtaus. Tän kämpän romantiikka löytyy telkkarista, liveä täällä ei tapahdu :D

Lappis said...

Mäkin vihaan kaupan alan työaikoja.
t. nimim. taidettiin olla miehen kanssa kokonainen ilta samaan aikaan kotona muutama viikko sitten.

Toi kaulurikuume on tarttuvaa!
Mun on pitäny tehdä tollanen jo pitkään, ja joka blogissa on nyt kauluri muistuttamassa että mun pitäis kans. Ihan kohta. Ottakaa jonotusnumero.

Anu said...

Ei tollasia työaikoja voi ollakaan! Kaikki sympatiat sinne! Kauluri on rock - eiku punk:)

Anonymous said...

Greyn anatomiassa vasta itku meinasikin tulla silmään, siinä lopussa. Tietty, olen ite nyt niin herkistynyt kaikille vauva-jutuille...snurf.

Susanna said...

Soile, mulla kyllä tuli tippa silmään ;) mä oon herkkis!