Tuesday, November 14, 2006

Töks, töks töks

Uuh mikä raskas päivä tänään olikaan! J lähti vasta klo 11 töihin, joten kävin aamusta lenkillä ja kaupassa. Sitten ruokaa lapsille, aivan järjettömän hermoja raastava pukemisrumba, ja mars mars kerhoon. Tiuskaisin Jocsulle että jollet nouse sieltä piilosta pukemaan, niin ei mennä koko kerhoon. Ja nenäkäs poikani vastaa: no minä en sitten mene sinne kerhoon! hmph... Vihoissani uhoilin mielessäni, että vien vaikka koko naapuruston kakarat kerhoon vaikka joka päivä, jos mun vaan ei enää ikinäkoskaan tarvi pukea ketään. Miten se voikin olla niin ärsyttävää touhua!

Ihme kyllä ehdittiin kerhoonkin ajoissa, vaikka Melindakin käveli suurimman osan matkaa. Outoa, mutta mukavaa näissä kerhoreissuissa on se, että vaikka lähteminen usein tuntuu ylivoimaiselta, raskaalta ja rankkasateessa todella vastenmieliseltä, niin heti kun päästään ovesta ulos, on ihan kivaa, usein superkivaa. Jopa silloin sadereissulla oli hauskaa, vaikka kaikenlaista ongelmaa edessä olikin. Hyvä näin. Ollaan sovittu Jocsun kanssa että menomatkat pitää kävellä tiukasti vaunun vieressä, ettei kastu vaatteet, kun kerholla ole paikkaa missä kuivata. Takastullessa hyppikööt miten tahtoo.
**
Oon tehnyt tänään 4 riviä Ikarosta. Neljä. Ja se tuntui ikuisuudelta. Yhden rivin tekemiseen meni kaikki OoCeen mainoskatkot ;) . Aloitin myös sukat Jarille, mutta oivoi kun ohut lanka on...ohutta lankaa. Varsi on jo melkein valmis luulisin, täytyy vielä tarkistella että miten pitkä sen oikein tahdottiin olevan. Muuta en sit oikein olekaan tehnyt. Tai no missä välissä tässä ees olis mitään ehtinyt kun päivä on ollut yhtä ravaamista.
**
Meillä on pleikkari kakkonen kylässä, joku testijuttu. Olisin kovasti halunnut addiktoitua simsiin, mutta pelaaminen olis vaatinut manuaalinlukua niin jätin sit väliin. Ei jaksa. Pc:llä en jotenkin osaa tulla pelaamaan sitä, mä en tykkää olla selin oveen jos olen kovin keskittynyt johonkin. Ja noin muuten ei tule pelattua tässä, kun lapset tekee heti pahojaan. Mut olisipa mukavaa nyt istua sohvalla ja pelata niin kauan ku silmät pysyy auki! (tosin voi olla et siihen menis vain minuutti tai kaks).
**
Äsken katsoin kyllä maailman ehkä kummallisimman ohjelman; Australian prinsessa. Siis mikä se idea oikein on, tehdä nöyrä vaimo jollekin? Vai tuleeko siitä vaan joku miss suomi -tyyppinen elovenatyttö? Todella outoa. Toistakin uutta tuttavuutta tuli katsottua viikonloppuna, Maajussille morsian. Sehän oli ihan mielenkiintoisen aidontuntuinen ohjelma verrattuna muihin tän hetken realityihin! Katsoin sen itsas siks kun hoksasin et mun vanha tuttu juontaa sitä.
**
No voi höpön höpön. Taidan mennä katsomaan BB. Sohvalla on ihana istua, kun kaksi hurisevaa katinronttia makaa niskatyynyinä ;)

No comments: