Monday, November 13, 2006

Parempi valo, just just..

No eipä sitä parempaa valoa oikein ikinä tullut :D . Mutta hyvät kuvat tuli silti, tai ainakin jotain sinne päin.


Ompelin lapsille pari tuollaista askartelualustaa kun jäi vahakangasta yli pöydän päällyksestä. Hienot tuli! Ja sukista tuli hienot myös, vaiks ihan perussukathan nuo ovat. Lanka on veljestä 3mm bambuilla ja silmukoita 44.


Heh, piti vähän softata kuvaa kun salama ikävästi paljasti että kaakeleita vois käsitellä kloorilla :D . Sydänpatalaput piti tulla viime vuonna Ullan jouluekstraan, mutta totesin että ohje oli liki identtinen jo julkaistun patalappuohjeen kanssa, ja lankakin sama, niin en sit laittanut ollenkaan. En ollut ihan tyytyväinen näiden huopumiseen, ja koonkin puolesta ovat vähän pienet. Joten jäivät pyörimään laatikoihin, ja aina välillä tässä vuoden mittaan olen pessyt niitä uudelleen. Nyt totesin et pinta on aika jees eikä varmasti enää huovu milliäkään. Joten kuivasin ja pingotin lättänäksi, tuovat nyt ainakin joulumieltä keittiöön jos ei muuta.

Nyt päivällä en juurikaan ole ehtinyt neuloa. Iltaa varten aloitin Jarille sukat Sisusta, ne ei oikein voi odottaa että saa lahjat valmiiks. Petticoat sukan kaavio alkaa piirtymään mieleen joten eiköhän se vauhtikin siitä etene. Ja se Ikarus. Piru vie. Vähän on samat fiilikset kuin Soilella tossa pari päivää sitten. Laskeskelin että noin 30 riviä plus päättely plus pingotus. Eli hyvin ehdin vaikka jatkaisinkin tällä 2 riviä päivässä -tahdilla!! Amppariväritys vaan särkee silmiä ja saa aina vavahtamaan että lentääks toi.

3 comments:

Kati E said...

Näytäs Icarusta vähäsen... :)

Susanna said...

Kati, joo ehkä huomenna. Tänään en taida ehtiä/jaksaa postailla mitään, ja toivon et saisin sen illalla valmiiksi (heikko toivo mutta kuitenki).

Onpas hiljaista täällä! Kaikki taitaa olla tonttuilemassa!

Tuulia said...

ihan OT mutta meilläkin oli aikanaan tommonen nalle puh-liina ruokapöydällä :) mie tykkäsin kun siinä on niin iloset värit. Karviksen mielestä tuli olo kun söis tarhassa alamittasten kans :D

noi patalaput on kauniit :)