Sunday, November 12, 2006

Himpura

Monta päivää olen kierrellyt nettikauppoja, täyttänyt ja tyhjännyt ostoskoreja, miettinyt, pähkinyt, ollut vahva ja päättäväinen ja sulkenut selaimen. Tänään katkes kamelilta selkä vai miten se sanotaan, ja sain päätettyä että bambusukkalankaa ja muutamia muita juttuja kiitos ja heti. Viis opintolainan lyhennyksestä, kymppi tai pari sinne tänne, ja lyhennykseenkin on vielä kuukaus niin ehtiihän tässä säästää :D . Mutta kuinkas sitten kävikään. Visa perkele on mennyt laittamaan itsensä tosi hyvään jemmaan! Hmph. Taitaa olla opintolainojen suojelupyhimys taas asialla..Eikä tässä vielä kaikki.


Loppu sitten lanka ennen peukkujen tekoa. Mut se oli odotettavissa, ja muutenkin tarviin lisää kun pitää toisetkin tehdä. Nyt kun näitä katon niin on kyllä aika lyhyet varretkin. Tosin ainakin Jari tykkää pitää ohuita lapasia vielä näiden alla, niin ei ole sitä varren lyhyys haitannut. Mut tuleekohan toi edes ranteeseen asti? Taidan kyllä pidentää hieman.


Lapset teki isänsä kanssa suloisen lumiukon joka pitää kädessään kynttiläkippoa. Tänään sitten kaikki kansa näki meille sisälle kun kaihtimia piti pitää auki, että varmasti nähdään ukko ihan koko ajan :D .

Parkkeerasin iltapäivästä sohvalle, katsoin toista tuntia Pimp my riden uusintoja MTV:ltä ja neuloin. Ja jatkoin neulomista illalla. Sain valmiiksi (alusta lähtien) yhden lilan sukan ja toisen noista tumpuista, että melkoisen kannattavaa oli keskittyä yhteen kerrallaan ja sinnillä. Sukista kuvia huomenna kun saan langat pääteltyä ja toivottavasti on parempi valo. Uudelleen järjestin myös ompelunurkkani, käänsin pöydän toisin päin, ja nyt tuntuu että tilaakin on enemmän. Menetän vaan loistavan tirkistele naapuriasi -aseman kun en enää voi ommellessa kytätä pihan tapahtumia (nyt pitää kääntää päätä voi kamala). Ei sillä että muutenkaan niin tekisin ;) . Mitäs muuta, no vaiks mitä mut jätetään huomisellekin jotain. Pojat pelailee GoWia ja mä taidan mennä lukemaan lehtiä, mitä äitee toi vinon pinon. Aa, myös Modan, mutta siinä ei tainnutkaan olla muuta mainitsemisen arvoista..Joku kirjoitti että niille taisi vahingossa tulla äitiysvaatenumero, ja se kuvaus sopii hyvin useimpiin vaatteisiin mitä tarjolla oli. Huokaus, missäs mun Marie clairen haku-tekstari viipyy???

5 comments:

suvi said...

Minusta ne Modan tuotokset olivat jopa äitiysvaatteeksi liian rumia. Mulla herää kysymys miten he osaavat tehdä mitään näin rumaa? Muutenkin oli niin mitäänsanomaton lehti ettei enempää tee mieli ostaakaan.

Olen puhunut :D

Susanna said...

no joo, olet oikeassa :) . Ja kuitenkin osa niistä kankaista oli aivan upeita, musta tuntuu että minäkin olisin osannut suunnitella parempia mekkoja. Ja neulepuoli oli sitä samaa vanhaa tuttua... Kumma on miten ulkolaisilla lehtitaloilla riittää taitoa tehdä vaihtelua. Ja Modahan käyttää paljon sandnessin malleja, ja siellähän on aivan upeitakin luomuksia, mutta miksei niitä juurikaan näy lehdissä? Johtuuko se siitä että samat ihmiset aina valitsee mallit, joten tulee samantyyppistä aina. plaa plaa paasaukseks meni ;)

suvi said...

Hyvä pointti muuten! Saattaa tosiaan olla että aina sama porukka valitsee mallit ja siksi lehti on aina kuin edellisen toistoa :)

Kati E said...

No jos sama ihminen tekee samaa työtä vuodesta toiseen ni ehkä hänen kapeahko näkökulmansa kapeutuu entisestään. Pieni ravistelu olis paikallaan.

Susanna said...

Kati, niinpä...