Sunday, November 12, 2006

Isänpäivätumput

Tein Jarille tumput, mitkä valmistuivat sopivasti isänpäiväksi. Ostin myös David Baldaccin Sekuntipeliä kirjan, minkä itse jo lukaisinkin ;) . Vaihdoin kirjaan toiset kannet ja luin Jarin silmien alla, koko ajan tuntui että petos paistaa naamasta :D:D .


Tumput
lanka: Novita Isoveli, varmaankin reilu kerä
ohje: oma, 36s
puikot: 3,5mm
vuori fleeceä ja alaosa resorikangasta. Huom!! Fleece ei veny tarpeeksi jotta siitä voisi tehdä hyvän ranneosan (been there, done that..)

Mulla on ollut isä, joka ei sitten kuitenkaan halunnut olla mun isä pitemmän päälle. Miten voi olla isä 10 vuotta ja sitten vaan hylätä lapsensa, yhden kolmesta, sitä en tajua. Ex-isän ja ex-mummon mielestä tämä johtuu siitä että veri on vettä sakeampaa, mutta mä olen kyllä sitä mieltä että biologia ei tota selitä. No, paha saa palkkansa, helvetissä tavataan isukki...

***
Nyt taidan alkaa siivoilemaan ja ompelemaan. Sataa lunta, on kylmä, tekis mieli mennä peiton alle kaakaomukin kanssa. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

4 comments:

laurakoo said...

Kivan ja lämpöisen näköiset tumppuset. Miehekkään mustat, mut sisäpuolella oranssi ylläri :)

Mulla on onni omistaa kultainen isä, jolle neuloa villasukkia, mutta olen niin monelta kuullut että parempi kokonaan ilman isää kuin huonon korvikkeen kanssa. Onneksi teidän lapsilla on aivan ilmeisen kultainen isä, komeakin vielä :)

thiire said...

Eipä isäsi tiedä, mitä menettää!
Hienot tumppulaiset :D

Susanna said...

Thiire, ei tiedä ei. Mutta tänään vitutti niin paljon että lähetin pienen muistutustekstarin. Ja tein selväks että nyt kun itselläni on lapsia, en voi ymmärtää miten kukaan voi hylätä omaa lastaan. Toivottavasti se ei saa sydäriä, en ole 15 vuoteen hänen kanssaan puhunut muuta ku pari sanaa :D

Räpeltäjä said...

Uskomatonta, että isä voi tehdä noin :( Tsemppiä !

Ja niistä kankaista. Matassa katsoin vain lasten trikoita, mitä ei ollu mikään kovin suuri valikoima, mutta minusta ihan mukavaa vaihtelua eurokankaan valikoimiin. Kallista oli: raitakangas esim. maksoi
15e/m. Jos on lähelle asiaa niin kannattaa pistäytyä, parin kaupan päässä oli myös joku käsityötarvikekauppa, jossa näkyi ainakin ihania lankoja ikkunassa.