Sunday, December 24, 2006

Voe väsymys!

Odottelemme kinkun valmistumista. Miten se voikin kestää!! Yhdet itkuraivaritkin on tässä hoidettu, viiniä juotu (vähän) ja suklaata syöty (paljon). Ei huvita neuloa kun ei silmät pysy auki. Tänään oli kiva päivä, leivottiin lasten kanssa ja siivottiin kotia. Tehtiin kaksi pellillistä tähtitorttuja, samoin sämpylöitä, ja neljä pellillistä muumitaloa pipareina. Huh!


Tänään laitettiin kuusi sisälle, mutta vasta aamulla lapset saa koristella, illalla olis menny liian myöhäseks. Ihanan hämyistä ja nättiä. Lapset saavat aamulla myös pari lahjaa mitä tonttu on yöllä jättänyt. Lähinnä siksi että pysyvät näin poissa jaloista, ja kaikkia juttuja ei ole mitään järkeä raahata mummille.


Suuren lahjanarusaalistajan viekas katse. Mikä siinä lahjanarussa oikein on, että kissat vainuaa sen vaikka paketit olis muovikassissa? Ärsyttävää! Ens vuonna paketoin satiininauhoilla niin ei tarvi huolehtia.

Nyt meen kuorruttamaan sen possun. Varmaan sitten maanantaina palailen, huomenna lähtö aikaisin ja paluu myöhään, ja varmaan muutakin tekemistä ;)

Kiitos tosi paljon kaikille hyvän joulun toivotuksista!!! Itse en valitettavasti ole juurikaan ehtinyt kiertelemään blogeja tänään :D

No comments: