Friday, December 22, 2006

Silmukkamerkkejä

Villihelmen saaliista piti valmistaa enemmänkin silmukkamerkkejä, mutta hei, se ei olekaan ihan yksinkertaista. Mä aina luulin että kyllä mä nyt vähän helmiä näpräilen jos vaan ryhtyisin touhuun. Väärin. Muutamia ärräpäitä ja useita katkaistuja korupiikkejä myöhemmin luovutin ja paiskasin helmet laatikon perälle häpeämään. Jotenkin se pihtien käyttö ja korupiikin vääntely tuntui tosi vaikealta. Yks aamu sitten kun rakkaat lapseni heräs neljältä, sain ahaa elämyksen ja tajusin miten ehkä piikkiä kannattaa väännellä. Tänään kokeilin ja ainakin ne näyttää silmukkamerkeiltä, yksikään ei hajonnut, eikä tarvinnut edes kiroilla!


Hakaneulassa roikkuvat neljä tein tänään, ne on mummille. Oikeanpuolimmaisessa roikkuu tähti ja sydän, mutta sitä ei oikein uskois kun puolet tähdestä jäi pihdin väliin ja murtui. Se oli eka minkä tein. Ylin on harjoittelukappale. Muistiin, että kannattaa ostaa taipuisia piikkejä.


Pitää vähän petrata tuota kiertämistä, mutta ihan kivasti se alkoi jo sujumaan. Pakkasin nää pumpulipedille pieneen rasiaan. Mummilla ei ole koskaan ollut silmukkamerkkejä, ajattelin tuoda vähän ekstrakauneutta hänen elämäänsä!

Jari sanoi että olen paremmalla tuulella kuin viime vuonna, enkä stressaa. En stressaakaan. On kivaa. Elämä maistuu...suklaalle ja mansikoille. Tänään tein yhtaikaisesti lapsille ruokaa, keittelin piparitaikinaa ja leivoin maustekakkua. Kaikki onnistui hyvin, paitsi lasten lounaan ravintoarvot saattoi kyllä olla melko köyhät :D

Mä varmaan tässä jossain vaiheessa päivittelen, kattoo nyt miten päivät etenee. Huomenna pitää leipoa lisää ja siivota lastenhuone. Illalla tulee vieraita ja sunnuntai varmaan menee mutsille lähtiessä ja olemisessa. Fiilisten mukaan!

Oikein hyvää joulua kaikille lukijoilleni!

22 comments:

Lea said...

Hyvää joulua!

Luen blogiasi ahkerasti, kommentit jäävät turhan harvinaisiksi.

kangaskasa said...

Hyvää ja rauhallista joulua sinullekin!

Marika said...

Hyvää Joulua!

Anonymous said...

Oikein hyvää joulua!

Marsvin

Stricker said...

Mukavalta kuullostaa sun fiilikset, vähän samanlaisia täälläkin, vaikka viime aikoina on ollut aikamoista kaaosta. Oikein mukavaa joulua sinulle ja perheellesi!

tikru said...

Lämmintä ja Rentouttavaa Joulua.

Anonymous said...

Mukavaa joulua sinulle ja koko perheellesi!

villasukka said...

Hyvää joulua!

Sinikka said...

Oikein Hyvää Joulua teillekin :)

Marika said...

Kiitos mainiosta blogista ! Oikein rauhallista joulua Sinulle ja läheisillesi sekä onnen hetkiä vuodelle 2007 !

Paula said...

Hyvän joulun toivotukset tältäkin suunnalta!

Vanilla said...

Oikein hyvää joulua!

vikke* said...

Minä kans kuljeskelen suosikkiblogeilleni toivottamassa hyvää joulua :D

Johanna said...

Rauhallista Joulua!

Petra said...

Rauhallista Joulunaikaa,
Tähtien tuiketta, tonttutaikaa...

Kanerva said...

Täällä kuunnellaan joululauluja joulun tuoksussa. Näistä tunnelmista tahdon toivottaa sinulle ja perheellesi ihanaa joulun aikaa!

Anonymous said...

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta koko teidän perheelle!

Nuttula said...

Oikein hyvää joulua!

suvi said...

Hyvää Joulua!

Eirene said...

Iloista ja rauhallista joulua sinne, blogiasi on kiva käydä lueskelemassa. :)

ps. Ei jäänyt pukin peruuntumisesta traumoja, mutta kyllä ymmärrettiin että vanhemmat ilmeisesti pitävät sanansa... ja seuraavana jouluna ei enää tarvinnut komentaa. ;)

Anonymous said...

Hyvää joulua koko perheelle!

LiisaP said...

Kauniita noi sinun silmukka merkit.
Hyvää joulua!