Friday, December 08, 2006

Voi onnen päivää!

Ei päästy aamusta lähtemään mihkään, kun lähtö venyi ja sit pitikin jo jäädä odottamaan postin kotiinkuljetuksia. Ja tietty matot tuli vasta sit lähempänä kolmea.. No mut sit olikin jo pakko mennä, ei lähdetty Tapiolaan vaan käytiin vaan kaupassa ja postissa ja kangaskaupassa. Huhhei mikä reissu, käveltyä tuli taas vaiks kuin ja tuuli ja tuiskusi niin pirusti. Taas voisin alleviivata miten superhienosti Joachim jaksaa kävellä. En muista et se olis ikinä valittanut tai heittäytynyt hankalaksi, paitsi jos on vasta liian myöhään palattu.


Villihelmestä paketti tuli postilootaan. ihanaa! Mä tykkään siitä että on viimeistä piirtoa myöten mietitty jutut; tavarat oli kaikki yhdessä pussissa, mikä oli siististi kiinni firman tarralla, vaaleanpunainen kuusi on kaupanpäällis/joululahja, sen pussissa oli pieni tarra missä lukee KIITOS, jne. Mut eiks oo ihanaa! Olin lukenut että pihdit on kamalan kalliita mutta että kannattaa satsata ym. Ei ne kyllä mun mielestä kalliita olleet, nämä on tällaiset yhdistelmäpihdit millä voi tehdä vähän kaikkea, maksoi alle 7e, mun mielestä se on halpaa. Punainen helmilajitelma, pari pussia erilaisia punaisia lasihelmiä, vaaleanpunaisia kissansilmälasi(whatta??)sydämiä ja tähtiä, ja kahta laatua korupiikkejä. Oikeesti mulla ei ollut hirveesti hajua mitä olen tilaamassa, mutta helmet oli niin edullisia pakkauksia (vertailukohtaa ei ole, voi olla että olen ostanut kalleimmasta paikasta :D), että otin vähän kaikkea. Pitää välillä rikkoa rajoja, kun yleensä mietin ostoksiani liikaakin ;)


Vasemmalta oikealle: mustaa, punaista ja beige-valkoraitatrikoita, lilaa resoria, Kangastukusta. Takana pilkottaa ihanaista pörröfleeceä, samaa tavaraa kuin viimevuotinen mistä syntyi tämä. Sen ostin paikallisesta, kuin myös kilometrin ruskeaa satiininauhaa ja napit Jocsun liiviin. Arvatkaa mitä. Mä sitten vihaan sitä, että asiakaspalvelu loppuu kuin seinään kun sisään astelee joku ruotsia puhuva joka ei edes osta mitään. Joku kerta vielä saan hermoromahduksen siellä.


Nämäkin tuli Kangastukusta. Kerrankin ostin kuminauhaa kerralla tarpeeksi. Aina otan vaan pari metriä, vaikka sitähän menee koko ajan, 50cm per housu. Rekkamerkki on Jocsun takkiin, sopii siihen just hyvin, Bambimerkki on kans Jocsulle, pitää vaan kehittää paita mihin sen laittas. Ja sit vähän neuloja ja nepskuja. Että sellaista! Kyllä nyt kelpaa.

4 comments:

Elli said...

Mulla on kans -aina- kuminauha loppu. Ja usein tulee ostettua juuri se pari metriä, joka ei oikeasti riitä mihinkään.. Juuri tänään löysin kuminauhaa kaapin perältä ja keväällä tekemäni housut saivat kuminauhan vyötäröön. Onneksi olin leikannut jo silloin reilusti pituutta neidin lahkeisiin ;) Odotan innolla että pääsemme kurkistamaan piakkoin juhlavaatteiden tekoa :))

Tiina said...

Itsekin ostin syyskuussa "säkillisen" helmiä nettikaupasta. Nyt olen niitä vasta voinut käyttää, kun hopeaketjukurssilla opetettiin, miten niitä kiinnitetään... Hienoilta näyttävät tilaamasi tavarat!

thiire said...

Tulin tänne häiriköimään =) Juu, varmasti halutaan jos saadaan! Mummu ja pappa lupautui lastenvahdeiksi. Ei kai ne pidä mitään kirjaa talossa, että montako kertaa hlö on ollut shekillä? Palkkion shekistä saat itse päättää, mitä haluatkaan.

Susanna said...

Thiire höpsis ne mitään kirjaa pidä ;) Meilaillaanpas tästä!