Saturday, December 09, 2006

Prinsessapaita

Tulipas sitten valittua taas vaatteet prkl. Tätä paitaa olen nyt tehnyt koko eilisillan ja tämän päivän. Tietty keskeytyksiä satelee ja varmasti osa virheistä johtui vain häiriötekijöistä. Mutta silti, positiivisia sanoja saati ajatuksia ei ollut tätä tehdessä. Tuli kaunis kuitenkin :)

Prinsessapaita
ohje: Ottobre 5/06:22
kangas: elastaanitrikoo Kangastukusta
pääosin saumurilla, hihoissa ja helmassa rullapäärme

Oli ihan ekakerta ton kumilankarypytyksen kanssa. En tiennyt että se on noin helppoa! Vaikkakin alkuun pääseminen vaati kyllä kirosanan jos toisenkin. Ja jouduin jopa leikkaamaan kokonaan uudet hihat kun tapahtui muutama onnettomuus...

Tajusin just et mulla on kiire. Nyt on jo lauantai! Jocsun liivin kankaita ei ole edes leikattu vielä! Onneksi sillä on liituraitapuku kaapissa, just in case... Tänään muuten katsomme vikat kaks osaa pakoa ;)

4 comments:

Tanya said...

Kaunis paita! Osaisinpa ommella, mutta en viitsi edes yrittää, kun en kuitenkaan saisi soviteltua paloja yhteen niin, että niistä jokin vaate muodostuisi.

thiire said...

Ihku paita! Sopis muuten aikuisellekin. Laita mulle @kun olet konsultoinut Jaria.

Nanna said...

millä tavalla teit kumilankarypytyksen? käytitkö kumilankaa puolalankana tms?

Susanna said...

Nanna, käytin kumilankaa puolassa. Ottobressa oli hyvät ohjeet siihen, mutta eipä siinä muuta ku lanka puolaan ja huristellen. Käskettiin harsia suorat viivat mutta *köh* mä vaan piirsin ne :D