Thursday, January 18, 2007

Galleria!

Sain tehtyä (olikin tosi haastavaa..) galleriat viime vuoden töistä. Erottelin ompelukset ja neulomukset toisistaan ja ihan kaikista ei edes ollut sopivaa kuvaa. Viime vuoden piti olla mun sukkavuosi, ja sitä se olikin tavallaan. Monta paria tuli tehtyä, opettelin neulomaan sukat kärjestä, tein myös polvisukat ihan omalla erittäin uniikilla (sileää neuletta...) ohjeellani, opin tiimalasikantapään ja ranskalaisen kantapään teon.Tein pitsisukkia ja palmikkosukkia, tavallisia sukkia ja tylsiä sukkia. Kaikki lämmittää mukavasti. (Suurin osa valitettavasti jonkun muun jalkoja kuin omiani..) Linkit gallerioihin sivupalkissa.

Tämä vuosi saa luvan olla suurten neuleiden vuosi, ja ajattelin kyllä panostaa eritoten itseeni. Sorry, ei enää pehmeitä paketteja ;). No ei.

***
Ja sitten, voisiko joku jeesiä. Yritin eilen sitä varmuuskopiota tehdä, ja bloggeri ilmoitti vain että there were errors mutta ei kertonut että mikä mättää.

Replace your Blogger template with the following (note: you must remove the indentation from the following lines when pasting into your Blogger template):

Blogger>
AUTHOR: <$BlogItemAuthor$>
DATE: <$BlogItemDateTime$>
-----
BODY:
<$BlogItemBody$>
--------
Blogger>

Mitä tarkoittaa indentation? Sisennys? Mä en tajua miksei se toiminut. Tai ehkä se toimikin, bloggeri vaan muuten vaan temppus? Mut en jaksais säädellä uudelleen, kun ottaa niin hermoon.

***
heip.

7 comments:

Teija said...

No ihan vaan muutamia kappaleita olet tosiaan ehtinyt neuloon ja ompeleen...:)Hirveesti, kun aattelee et sulla on ne lapsetkin siellä. Mullakin on Picasa, mutta en tosiaan olen tajunnu sen kaikkia tarjoamia kikkoja, pitääpä perehtyä.

Kati E said...

Monesti tuntuu et mitään ei saa aikaan, mut sit kun katsoo noin niin... :DDD

riikka n said...

Noi sun ompelemat lastenvaatteet on kyllä niin makeita. Tykkään tosi paljon siitä, että tunnut keksivän yksinkertaisimpaankin vaatteeseen jotain ylimääräistä pientä kivaa!

Tuulia said...

mää olen tehny ton varmuuskopion blogista silleen, että olen menny omaan blogiin (kun en ole kirjautunut bloggeriin, en tiä onko sillä merkitystä vai ei) ja hakenu sen sivun koodin (tuliketussa view source, ctrl + u, löytyy selaimesta yläpalkin valikoista). Se aukaisee selainikkunan jossa on hötömölöä, ja koko sen roskan (ctrl + a) olen kopioinut ja liittänyt esmes notepadiin uuteen dokumenttiin ja tallentanut. En tiä onko viksuin tapa tehdä, mutta olen säännöllisesti tehny noin ja ainakin kerran pelastanut blogin kun blogger meni nurin ja kadotti osan koodia.

Joku viisaampi kertokoon, menikö ihan pieleen :D mie meen nyt sun gallerioihin :)

Susanna said...

Tuulia, mut tolleen ei kyl taida saada koko blogia talteen? Tolla bloggerin ohjeella saa koko höskän ilman sivupohjaa basic teksti +kuvat näkymään yhdellä sivulla, minkä sitten voi kopioida. No, kyllä mä sain sen kuitenkin toimimaan, en vaan saanut tallennettua, täytyy koittaa uudelleen paremmilla hermoilla...

Tuulia said...

taidat olla oikeassa. menee ohi henkilöltä tämmöinen :) jos keksit jonkun niksin koko blogin kopioimiseen niin kerro ihmeessä, omasta varmuuskopioinnista on aikaa..

kauheasti oli valmiita töitä sulla! Ja hienoja noi ompelut, olen kade kun en itte osaa ollenkaan ommella :)

Anonymous said...

Binäärijärjestelmä-blogista saa apua monenmoisiin Blogger-ongelmiin, usein ihan online-keskusteluna: http://2-jarjestelma.blogspot.com/