Sunday, January 07, 2007

Hyvää syntymäpäivää

...minulle, päivän myöhässä tosin. Eilen olin niin tööt etten jaksanut kirjoitella, tänään olen niin tööttööt ettei mikään enää tunnu missään. Ja ei, en humalassa vaan väsynyt. Lapset ne vaan pysyy kipeinä. Jos ei huomiseen kuume laske, on pakko mennä lääkäriin. Mikä on sinänsä harmillista, kun tällaista kuumetautia on liikkeellä, ja eihän siihen voi muuta ku helpottaa oloa. Mutta pakkohan se on viedä, ei voi maallikko kuitenkaan tietää jos onkin joku muu juttu vinksallaan, kuitenkin nyt monta päivää jo olleet kuumeessa.

Tällaisia ihanuksia tuli perjantaina posti-Paten kyydillä. Kiitos Kati!!! Hifa-villalankaa ja liukuvärjättyä väristä merinovillaa. Onneksi sentään mulle hyvänväristä :D. Aivan ihania kaikki. *Liikuttunut*

Äiti oli ainoa "vieras" joka tänään päästettiin peremmälle, ja hän toi mulle tällaisen ihanuuden! Mun nykysilitysrauta on niin surkea (ja vielä Philips!!!), ja tämä taas on niin mahtava. Nyt on kuulkaas turboboostihöyryä ja vaikka mitä. Tää on 10cm korkeampikin kuin edeltäjänsä ;).

Äiti myös sponsoroi mulle yhden kirjahankinnan atlantin takaa. Tai itseasiassa siinä on kaksi kirjaa, jotka yhteensä maksavat vähemmän kuin yksi kirja kotomaasta ostettuna. Näette sitten. Tajusin myös, että kirja mikä mun on pitkään pitänyt hankkia, Wrap style, ei vieläkään ole hyllyssäni. Jospa tilaan sen sitten samalla. JOS mulla enää on rahaa. Oman ja lasten sairastelun keskellä ei oikein ole tullut katseltua että millaisia summia tililtä on lähtenyt, mut enpä toisaalta ole pahemmin missään käynytkään. Mitä nyt tänään vähän Helsingissä kun oli pakko päästä apteekkiin. Ollaan jo käytetty kaikki omat ja naapurin lääkkeet ;) (kiva matka apteekkiin muuten...).

Musta tuntuu että ensi yöksi laitan patjoja riviin olkkarin lattialle ja katselen leffoja ja neulon koko yön niin ei vituta lasten jatkuva heräileminen niin paljon. On olemassa sellainen raja, minkä ylitettyä herääminen, ja jopa nukahtaminen alkaa tuntua tuskalliselta, sitä luulee nukkuneensa pitkään, ja huomaa että onkin mennyt tunti. Ja ennenkuin silmät ehtii painua kiinni, tietää että kohta taas pitää repiä itsensä ylös. Mä oon nyt ylittänyt sen rajan jo ajat sitten. Ärsyttää että hermot menee enkä jaksa lasten kitinää, vaikka yleensä pinna venyy ja venyy kun lapset on kipeitä. Ehkä tämä tästä...joskus. Voi että mä antaisin mitä tahansa jos ei tarvi huomenna lähteä lääkäriin, en vaan käsitä miten saan revittyä sen ittestäni irti. Puhumattakaan että miten saan Jocsun kävelemään...nooo, huomisen murheita.

22 comments:

Hanna said...

Hyvää syntymäpäivää! Toivottavasti tautitilanne alkaa helpottaa.

golden said...

Onnea, onnea!
Ja jaksamista, pitkää pinnaa ja varapäreitä sairastelun keskellä!

thiire said...

Onnea synttäristä!
Arvaa, sun pitää mennä vielä postikonttoriinkin kun ei lahjomukset mahtunut maksikirjeeseen. Toivottavasti se ei ole kaukana!

Meillä on nyt nukuttu ok, kun siirettiin In sänky meidän huoneeseen. Siellä voi liikkua nyt lähinä liaanilla.

Susanna said...

Kiitos!!

Thiire, eipäs tarviikaan kun meillä on iiso postilaatikko ja tuovat paketit kotiin asti :D. Hyvä että yöt rauhottu. Kun saa vähän ladattua niin jaksaa sitten alkaa unikouluttamaan..

Anonymous said...

Hyvää syntymäpäivää!!

Patjat lattialla videoiden kera on hyvä idea, me käytettiin sitä menetelmää juuri tänä jouluna kun oltiin koko perhe kipeinä eikä jaksettu yhtään mitään muuta tehdä. Kunhan loikoiltiin päivät pitkät, välillä torkahdettiin ja katseltiin telkkaria...

Anonymous said...

Myöhästyneet onnittelut ja voimia potilashotellin pyöritykseen.. meillä sitä on keskiviikkoillasta pyöritetty ja minäkin vielä olen "potilaana" vaikka olenkin vielä sairaslomalla ( jee tuplasairas )

Anonymous said...

Myöhästyneet onnittelut täältäkin!

Sinikka said...

Onnea syntymäpäivän johdosta:)

Anu said...

Minultakin myöhäiset onnittelut ja ennen kaikkea jaksamista! Olet mielessäni, lähetän telepaattista voimaa:)

Liinu said...

Onnea minultakin! Patjalla on joskus parempikin nukkua kuin sängyssä.

vikke* said...

Myöhästyneet synttärionnittelut!!!

Jaksuja sairasteluun, meillä 3v käväs eilen illalla lääkärissä...korvatulehdus.

Carita said...

Hyvää syntymäpäivää !
Meilläkin on sairasteltu...Meerillä oli ensin silmätulehdus, sitten kuumetta ja lopulta korvatulehdus molemmissa korvissa. Jaksamista sinulle ja toivottavasti lapset paranevat pian.

Raisa said...

Onnea syntymäpäivän johdosta ja paljon voimia sinne suunnalle!

alisanmamma said...

Onnea synttäristä! Ja voimia sinulle että jaksat niiden pienten potilaiden keskellä!

Sanni said...

Voimia voimia!

Anonymous said...

Voi,

paranemisia teidän lapsukaisille!

Edelleen mä kyllä ihmettelen miksi asutte siellä missä asutte..
tai siis kun kirjoitit joskus että asuminen Espoossa on " mukavinta ja helpointa"
Siis toi ei kyllä oikein kuulosta helpolta että lääkäriin,kauppaan,apteekkiin,bussipysäkille,töihin,opiskelemaan ja pph-paikkaan on noin vaikeaa päästä.
Trust me-elämä on hirmupaljo helpompaa kun tollaset tärkeät jutut kuten
kulkeminen paikasta A paikkaan B ei vie hermoja eikä aikaa!
Eiks siinä Thiiren naapurissa ole vielä asunto tyhjänä ja Jumboon täältäpäin menee 10min (julkisillakin) ;-)..

Tosin mä olen vähän jäävi puhumaan asuinpaikoista kun itse kuitenkin
halutaan Tuusulaan, pois Vantaalta!

terkuin Laura

Kristel said...

Synttärionnittelut, ja sympatiaa! Meillähän podettiin kaikkien flunssien isoäiti tuossa joulun alla, Nea jopa otettiin yhdeksi yöksi Jorvin lastenosastolle kun happisaturaatio laski niin alas.

Nyt se edelleen kärttää ruokaa Ihan Koko Ajan kun paino laski viikon kuumekoomapaastolla... Lapsiparka! ;)

Anonymous said...

Hyvää syntymäpäivää! Meilläkin lapset tuntuvat sairastavan liki tauotta. Se (kuulemma) menee joskus ohi...

Susanna said...

Laura, noi negatiiviset jutut tulee vähän väärässä valossa kun en ole niitä sen kummemmin vaivautunut selittelemään. Oikeasti tässä on kaikki lähellä, ja busseja menee sinne tänne. Mutta poikkeuspäivinä tai -aikoina kuten sunnuntaina elämä on välillä mahdotonta,ja vituttaa niin että tulee mainittua :D. Espoossa on paljon kummallisuuksia, kuten just tuo, että lähin apteekki mikä on iltaisin ja sunnuntaisin auki, on Tapiolassa, minne pääsee yhdellä bussilla, ja takaspääsyä pitää odottaa tunti. Mun mielestä on jotenkin järjetöntä käydä helsingissä apteekissa kun kaupungin sisäinen liikenne on niin paska. Mut hei, tää onkin rikkaiden kaupunki, ei täällä kuulu bussilla kulkea ;). Silti lähes kaikki asiat, etenkin yleinen viihtyisyys (espoon keskusta ei lasketa..) on paaljon parempi kuin mitä vantaalla oli. Ihan tuntemattomaan paikkaan taas en enää halua lähteä. Sitä paitti, ei ne bussit sinne jumboonkaan erityisaikoina hyvin kulje, eikä sielläkään apteekki auki ole sunnuntaina.

En nyt tiedä tuliko edelliseen päätä tai häntää. Kaksi kuumeista ärsyttävää mussua roikkuu tuolinnojissa ja kiljuu. En enää keksi mitä niille tekisin.... Täytyy koittaa teetä ja sympatiaa..tai jtn.

AnneM said...

vähän mä oon myöhässä.... no mutta isot onnittelut silti!!! Työpäivinä kun ei ehdi yleensä kuin vilasta nopeasti muutaman päivityksen, tänään olenkin kahlannut vanhojakin läpi. Toivottavasti teillä voidaan jo paremmin!

Tuazophia said...

Hyvää mennyttä syntymäpäivää! Tiedän täysin tuon tunteen, kun ei tee mieli mennä nukkumaan. Siksi minäkin täällä kukun, vaikka pitäisi olla sängyssä - odotettavissa on jälleen unta max parin tunnin pätkissä.

Rosebud said...

Voi rähmä, teilläkin on sairasteltu :( Toivottavasti nyt hellittää.

Sitä mun piti varta vasten kommentoida, että ihana verho tuossa silitysraudan takana :D Meillä on samasta kankaasta keittiössä sivuverhot ja olen edelleen ihan rakastunut tuohon kuosiin.