Monday, January 01, 2007

Samettihame

Tuli tällainen hamekin tänään tehtyä. Ihan on itse kaavoitettua mallia, ja omistaa myös integroidun alushameen. Tuli taas pieni muistutus, että ompelujuttujen kaavoitus vaatii tarkkuutta ja suunnitelmallisuutta - ainakin jos työ sisältää rypytyksiä ja kuminauhoja ja poimutuksia ym ärsyttävää. Tuli vähän säädettyä tuon alushameen kanssa, mutta lopputulos on ihan ok. Parempaa laatua kuin tarjarista ostettu, mutta ei kyllä taitais seppälän hyllyyn tämä päästä :D. Olin vielä niin laiska etten vaihtanut saumuriin täsmääviä värejä. Ja se jos mikä on tyhmää, koska jälki siisteytyis heti. No evvk, nätti tuli eniveis.

Tytär ei vaan suostunut laittamaan tätä(kään) päälleen, ja mä olin jo aivan itkun partaalla että voi vittu minen ompele tolle pennulle enää ikinä mitään. Mutta sitten tytär ilmoitti kirkkain silmin, että sitten huomenna minä laitan sen, mutta nyt minä haluan housut (ollaan nukkumaan menossa). Jee!!!! Se kelpaa sittenkin!!!

Nyt lapsia nukuttamaan ja jos vaikka vahingossa ehtis neulomaankin. Twin Peaks!!!! (mä en ole ikin edes nähny sarjaa ja olen ihan hehkutus)

4 comments:

KatjaL said...

Twin peaks on ihana! Viimeksi taisin olla vajaa parikymppinen ja silloin se kolahti täysillä, piti ostaa kirjat ja cd:t ym. oheissälä...Miltäköhän se nyt "vanhana" tuntuu katsella;)

Anonymous said...

mua hiukan pelottaa se miltä TP näyttää toisella kierroksella. Ekalla kerralla tykkäsin ihan hurjasti.

vikke* said...

Tosi kivannäköiset nuo miehesi sukat.
Mä olen tällähetkellä tekemässä myös sukkia miehelleni...lanka tosin ohuempaa ja jalka isompi, saattaa mennä vielä aikaa :))

Twin Peaks oli mun lemppari joskus taannoin, mulla on kirjahyllyssä Laura Palmerin salainen päiväkirja *hiiiih* josta puuttuu siis se sivu(t).
Eilen en jaksanut katsoa mutta tallennettiin jakso.

Aah, mä olin nuorempana niin rakstunu Bobiin <3 <3 se prätkäkundi :D Aika onneton nallekarhu kyllä nykyään :D

thiire said...

Laitaksä mulle sähkärillä sun kotiosoitteen! Laitoin sen kuoren roskiin ja olisi dvd palautettavana =)