Wednesday, January 03, 2007

Voi jämälanka sentään!

Olen saanut melkoisen kivasti järkättyä lankojani. Kaapissa eriteltyinä on nyt kivat mille on suunnitelmia ja kivat joita käytetään ilostuttamaan sellaisenaan. Sitten on yleislankaloota, missä on todella paljon puuvillaa - paljon ainakin jos ottaa huomioon miten vähän puuvillaa neulon... No on siellä kaikenlaista muutakin, jotka pitäs neuloa poispoispois.


Sitten on nämä hemputin jämälangat. Jotain kippasin jo suoraan roskiin *anteeksi kierrätysfanaatikot* mutta osa on sellaisia että joko niitä lankoja on olemassa vielä kokonaisina kerinä, tai sitten jämälankaa on niin paljon että siitä itsestään saa jotain aikaan. Tulipas pitkä lause... Mut tällainen iso postin loota tuli täyteen erinäisiä nöttösiä. Joista onneksi tunnistan joka ikisen pätkän ;)

Näiden lisäksi pelkkiä 7veikkoja on pieni pussillinen, yhteensä 850g. Niistä onneksi suuri osa on yhteensopivia värejä, ja ainakin parit sukat saa aikaan ihan yhdelläkin värillä. Voi huokaus.

On niin paljon nyt muita asioita mielessä, ettei oikein suju edes tämä bloggaaminen. Neulomuksista ajattelin eka että ehkä pitää tehdä vaan jotain aivotonta, mutta nyt totesin, että ehkä pitääkin tehdä jotain todella monimutkaista, niin pysyy ajatukset työssä eikä harhaile.

Arvatkaapa muuten harmittaako, ettei mun visatilillä ole rahaa. Olisin justiinsa tänään sortunut massiivisiin* ostoksiin kurkkukaupassa, koska huomasin ettei mulla ole tarvittavia puikkoja Jocsun neuleen tekoon. Suomalaisissa nettipuodeissa on joko sairaat toimituskulut tai ei sopivia puikkoja tarjolla. Ehkäpä täytyy huomenna ostaa tarjoustalosta novitat suurimpaan hätään. Ja siirtää rahaa tilille :D

*eihän kukaan nyt pelkkiä puikkoja tilaa ;)

5 comments:

Anonymous said...

KÄÄÄÄÄÄÄK :)
mä olen siis tosi kierrätysfaanikko, kun ajattelen että noi lankat olisi monelle mieluisia (koulussa, lastentarhassa jne jne.) Kyllä ne olis joku noukkinut..?
:)

thiire said...

Mulla on ihan kauhean huono neulomisvimma. Helleborus, Kiri, sukat ja pitsisukat kesken. Ei sitten huvita ollenkaan!

Susanna said...

Nimetön, jooo, niinhän se on. Ja osan vienkin tarhalle. Mut ne mitä heitin veks oli sellaisia sotkukeriä, kissankarvoissa ym. Ja mun mielestä ongelma on just siinä, et ei niitä kukaan nouki, vaan pitää aktiivisesti jonnekin viedä. Eikä mulla nyt ole voimia edes ajatella sellaista. Kovasti yritän kyl kierrätellä muuta sälää :D

Thiire, vähän sama homma. Uutta tekee mieli aloittaa, mutta parin rivin jälkeen jo alkaa tökkiä.

Kati E said...

Uuh, ei saa usuttaa ostoksille kurkkukauppaan. :DD

Kati E said...

Niih ja pistin sulle postia.