Friday, February 23, 2007

Rentoo menoo

Ystävänpäivänä sain Katilta ihanan paketin; Regian suloisen lämpöisen sävyistä sukkalankaa, Sn´B knitter´s journalin ja ihanaa teetä, mihin etenkin muksut rakastui. Oikea hyvän mielen paketti!
Tuli tuo lanka vaan kaappia siivotessa vastaan ja muistin etten näitä ollut esitellytkään (kaikkihan pitää tunnollisesti aina esitellä, eiks je) . Huvittais jo aloittaa tosta sukat! Koska eilen edistin kovasti lasten vaatekaappien täyttymistä, niin tänäänhän voin jo lipsua ruodusta eikö niin. Ehtii niitä villapaitoja myöhemminkin...

Pitäs jostain saada nyt lottovoitto tai edes arpaonni. Pitäisi saada muutama säilytyslaatikko pitämään huolta työhuoneen alati kasvavasta kaaoksesta. Aamun olen yrittänyt kaaosta hallita, mutta lankoja on vaan mahdotonta saada mitenkään järkevästi. Vituttaa noi jämäkerät ja epämääräiset nyssäkät. Tällaisen öttiäiskammoisen ei muutenkaan pitäs hamstrailla mitään, ihan liikaa sydäreitä tulee kun penkoo varastojaan. Tänään vietin viis minuuttia tutkien vaaleaa samettia missä oli jotain pikkuruisia ruskeita juttuja. Olin ihan varma että vähintään turkiskuoriais-koi-ampiaismutaatio, mutta ei, ihan oli vain alemmasta tummasta sametista irronnutta nukkaa ja langanpätkää.... Onneksi tietty. Mut kuinkakohan monella niitä öttiäisiä on, muttei koskaan huomata kun ei katso tarkemmin? Varmaan aika monella. Mua jo kammottaa ajatus mennä siivoilemaan mein isomummin nurkkia (lupasin mennä avuksi kevätsiivoon), se on sellainen hamsteri eikä ole vuosikymmeniin heittänyt tilkun tilkkua pois, ja aivan varmasti siellä on lootia mitä ei ole edes avattu vuosiin *puistatus*.

Mut joo, mä jatkan hommia toveri-Tolun kanssa.

3 comments:

Stricker said...

Mä olen ihan samoissa puuhissa ja istahdin koneelle hetkeksi välillä lepäämään. Tilasin juuri 25 muovista lehtikoteloa käsityökehdilleni, kun hermo meinaa mennä tuon pikkuriikkisen käsityöhuoneen kaaoksen kanssa. Se on yksinkertaisesti aivan liian pieni kaikelle mun tavaralle ja vierassohvalle, eikä sinne meinaa mahtua edes kunnolla ompelemaan :-(. Eilen pengoin siellä kankaita ja totesin, että niihinkin pitäisi saada joku tolkku .... ja ehdottomasti lopettaa niitten ostaminen!
Musta pitäis ehdottomasti olla sellainen laki, että kun perheenäiti siivoaaa kerran kunnolla, sitten pitää perheen olla ainakin kuukausi sotkematta :-)! Nyt on jo iltapäivällä kaaos talossa, kun poika tulee tarhasta ja mies töistä! Plääh! Kiitos muuten ompelukirjavinkistä ... kun sen vaan löytäisi jostain :-).

mammaliini. said...

mua himottaa toi regian lanka, pitää varmaan mennä paikalliseen käsityöliikkeeseen "katselemaan". ois kyl hyvä jättää lompsa kotiin kun menee katselemaan... :D

mää ostin just langoilleni säästöpörssistä halpoja isoja laatikoita. maksoi alle kolme euroa kappale, nykyään se on halpa.

Marika V said...

Haastan sut kertomaan 6 outoa asiaa ittestäs.