Saturday, March 24, 2007

Liikaa lankaa

Innostuin aamulla penkomaan lankavarastoa. Joku järjestys pitäs saada ja olen luvannut itselleni uudet laatikot. Aloittaminen on aina vaikeinta, niinpä otin kaikki langat lattialle ja aloin järjestämään laatikoihin (nämä siis ei ole ne uuden vielä). Hullun touhua.
Vasemmalta oikealle, ylärivi: laatikollinen sekalaisia, osa sellaisia mistä ei mitään havaintoa mitä tekis. Laatikollinen puuvillalankoja. Enhän minä edes tykkää puuvillasta. Laatikollinen ns. parempia lankoja. Suuri laatikollinen Novitaa, parin villapaidan verran ja muutamat (kymmenet) tumput, sukat ym. Miksi sitä Ainoakin piti ostaa lisää? Alarivissä; kassillinen palmaa, pieni laatikko sukkalankoja (miksei niitä ole enempää?), pieni loota lankoja mitkä on kesken jossain prokkiksessa, kassillinen vajaita 7veikka keriä. Lisäksi iso loota varsinaisia jämäkeriä. Tsiisus.

Ja sitten oli vielä pieni laatikollinen lankoja mistä tiedän etten koskaan edes tahdo tehdä mitään. Lähipiiri saa penkoa ja loput annan kerholle tms. Jämälankalootan taidan heivata kerholle suoraan, ei niistä koskaan mitään tule kuitenkaan tehtyä.

Jocsu on vuorostaan kipeenä, Ei päästä kaverin taaperon synttäreille :( . Mullakin on huono olo. Plääh. Ulkona olis ihana ilma. höh. Eilen katselin Gilmoren tyttöjä koko illan ja Jari pelas. En edes neulonut, en keksinyt mitään simppeliä tv-neuletta, ja toisaalta mun hartiat on koko ajan niin jumissa, että silmissä sumenee jos neulon yli puol tuntia putkeen. Eikä mikään jumppa tunnu siihenkään auttavan.

7 comments:

tikru said...

No höh tota sairastelukierrettä.
Muuten, päiväkodit ja koulut ottaa kans Ilomielin lankoja vastaan. Ainakin mein koulu ottais.
Kuten myös kaiken ylimääräsen rakennusjäämämateriaalin yms erikoisuudet. Mäkö olisin hamsteri..

Hartoista..
Mulla on kolme hyvää tapaa, tosin ne vaatii sit poistumista kotoa, yleensä; punttien heiluttelu monipuolisesti eli ihan basic-ylävartalolihastreeni, vaparin uintia rauhallisesti pitempään ja nyrkkeily(kunto-sellainen).

Niillä mä saan selkäni ja hartiani auki pahastaki jumista. Etenki tuo uinti on sellanen saunoineen.

Susanna said...

Tikru, jep, mä just mietin, että otan nyt kahden viikon tehotreenin noiden hartioiden kanssa, jos en saa niitä itse kuntoon niin pakko mennä lekuriin. Vaikka olen nyt joka päivä venytellyt kunnolla, niin se ei vaan riitä. Aattelin et jos kävis eka hieronnassa ja sitten uinti+sali ja venyttelyä, niin luulis auttavan.

Sanni said...

Moikka! Jos sulla tulee puuvillan kanssa sijoitusonkelmia, ostaisin mielelläni, mulle kun tuo villa teki tepposet enkä enää saa niitä kutoa :)

Katiija said...

Ihania lankoja näytillä *tuijottaa silmät lasittuina*

Tilkkusisko said...

Vau mikä määrä lankaa! :D

Rosebud said...

No huh huh mikä kasa lankaa :D Meillä on sama maku värien suhteen ;P Hienoa että sait ne järjesteltyä, mun lankaseni ovat sekaisin kaikenlaisissa pussukoissa, nyssäköissä ja yhdessä isossa vaippalaatikossa, damn.

Anonymous said...

Muistathan myös kirpparimahdollisuuden! Jos joskus hankit paikan, ilman muuta kannattaa rahdata ne tyhmät jämäkerät sinne. Takuulla menevät kaupaksi (näin ainakin meilläpäin!). Pia