Monday, April 30, 2007

Kadotettu kuukausi

Gilmoren tytöillä on selvästi negatiivinen vaikutus mun neulomiseen. Huhtikuun tilinpäätös on helppo tehdä; en ole tehnyt mitään valmista, enkä sen puoleen ole myöskään ostanut MITÄÄN käsityöaiheista. Tai no en ole varma ostinko Endpaper mittsien sisut tässä kuussa vai viime kuussa, mutta kuitenkin. Kiire oli nekin saada, ja mihin niitä tarvittiin. Ai niin en olekaan kertonut että purin koko kämmekkään alun kun menin sekaisin rivissä enkä enää paikantanut itseäni kaaviosta :D.

Huhtikuussa olen myös blogannut uskomattoman vähän; vain 8 postausta (tämä mukaanlukien)!!! Edellinen vähäpostinen kuukausi oli heinäkuu 2005 (12 postia), mutta silloinkin olin kuitenkin neulonut ja ommellut senkin edestä. Nyt en ole tehnyt siis mitään. Käsittämättömintä on, etten ole ommellut yhtään mitään koko kuun aikana (kissan häntää ei lasketa ompelemiseksi). Ilmankos lapsilla on vaatekaapit vähän tyhjillään... Mitä ikinä tapahtui sille vuodenaikojen ennakoimiselle (kesällä syksyn vaatteet, talvella kevään vaatteet jne)??? Täytyy äkkiä ottaa itseä niskasta kiinni.

Vappufiilis on jokseenkin olematon. Jari on töissä niin tässähän tämä, taas yksi tavallinen päivä tavallaan. Ärsyttää kun ei ole huomenna kaupat auki, olis pakko päästä ostoksille _rauhassa_. Mutta menemme vappupiknikille mutsin luo, säästyypä edes yhden päivän ruokarahat!!!

Hauskaa vappua kaikille, älkää kadottako valkolakkejanne kovassa tuulessa!

7 comments:

Carita said...

Hauskaa vappua !
Kotona mekin ollaan, mua ei ole koskaan nämä 'pakkojuhlat' innostaneet. Nyt lapset on hyvä syy olla omassa rauhassa kotona ;)

Susanna said...

Carita, se on kyllä ihan totta. Minäkin olen oikeasti ihan tyytyväinen näin, mutta jostain syystä mua aina ahdistaa kovasti se, että muilla on niin paljon kaikkia suunnitelmia tai menoja ja sitten saa yksin täällä kökkiä.

Ja ennen kuin joku sanoo että voihan lastenkin kanssa pitää kivaa ja laittaa palloja ym, niin toki joo, mutta kun me voidaan sitä joka ikinen päivä...

Kimalainen said...

Iloista Vappua !!

Kotona minäkin kökin.. Minulla taasen on noita nelijalkaisia lapsia, jotka eivät edes ilmapalloista välitä.

Koukuttaja said...

Minäkin juhlin ihan itsekseni kotosalla. Ostin hyvää syömistä ja meinaan vaan ottaa rennosti, juoda pari siideriä ja nukkua pitkät unet, kun on huomenna vapaata. Onneksi mies osaa juhlia itsenäisesti omien kavereidensa kanssa.

Neulelamoja tulee välillä, mullakin on vähän ollut sellaista ilmassa. Eikä tee mieli ostaa tarvikkeitakaan, mikä lie järjen ääni eksynyt päähän kaakattamaan ja muistuttamaan, että lankaa on ennestäänkin jo liikaa.

Kivaa vappua!

Sinikka said...

Hauskaa vappua!

Anonymous said...

"Mukava" kuulla että lamaannusta on muillakin. Meillä on ollut muutto ja pitkä nettitauko. En ole saanut ommeltua paljonkaan, saati sitten blogannut. Hankala kun tulee taukoja, kynnys aloittaa ompelu kasvaa. Kun ompelee päivittäin, ei sitä edes hoksaa vaan menee siinä sivussa. Muutamaa verhoa ja tyynyä ei oikein voi laskea.

Susanna said...

Ionakos se siellä anonyymisti kirjoittelee? ;) Kukaan muu varmasti ei ole muuttanut lähiaikoina :D. Joo, se on ihan totta et jos joka päivä tekee jotain, syntyy valmistakin ihan huomaamatta.