Thursday, May 17, 2007

Vaiheessa

Ensinnä kiitoksia kaikille edelliseen postiin kommentoineille ja meilin laittajille, ja anteeksi kun on jäänyt vastaileminen. On ollut hieman hektistä.. Valitettavasti suuri EHKÄ tulee olemaan mukana Jocsun elämässä aina, ja aktiivisemmin nyt ainakin vuoden. Mutta tosiaan kyse ei ole mistään välittömästä hengenvaarasta, mikä tietysti on hyvä asia. Vaikuttaa kuitenkin kovasti meidän elämään tietyissä asioissa; jätäpä lapsi leikkimään vaikka ikean lapsiparkkiin ja sano lähtiessä hoitajalle, että siltä saattaa sit mennä taju mut ei pitäisi olla mitään hätää KAI.. Pieniä juttuja mutta kuitenkin. Kyllä tämä tästä. Baby steps ja sillai.

Iltaisin olen yrittänyt edistää Rogueta. Huppuun ryhtyminen oli työlästä; ohje tuntui niiiin monisanaiselta ja hankalalta, poimi sitä, neulo tätä, kolmas cable needle, seitsemäs apupuikko jne, voi tsiisus! Mutta kun tarkemmin katsoi niin eihän se nyt mitään atomifysiikkaa ollutkaan. Sain yhdistettyä olkasaumat todella siististi ja nyt sitten vaan huppu ja valmis! Jos vaikka tällä viikolla jo?
Kaulapalmikko mikä jatkuu huppuun.
Kainalo.
Sivusta.

Parasta tässä vaiheessa on, että pääsin kokeilemaan takkia päälle, ja se on just hyvän kokoinen. Tällä laihtumisvauhdilla jää kyllä ehkä suureksi ennen syksyä mutta ei haittaa, parempi niin.

Nyt pitäs ommella veneeseen verhoja. kraist (kaikki eri kokoisia ja levenee toiseen reunaan ja argh!).

8 comments:

villaa ylle said...

Kiva kuulla teistä. Edelleen tsemppiä:) Rogue näyttää hienolta. Malli ja myös huppu on onneksi paljon helpompi kuin tuo monisanainen ja tarkka ohje.

Kati E said...

Veneeseen? Voi, mä haluan kans veneen. Eräs ei ole vielä sille ajatukselle lämmennyt. :S

Ninalandia said...

Hienoa, että "hyviä" uutisia =)

Mun rogue on odottanu tuolla kuukausitolkulla vielä ihan ohjenippuna... vähän arveluttaa, että kuinka mä siitä suomentamisesta ees selviän ;)

Susanna said...

Kati, mutsin vene se on. meillä nyt ei ole rahaa edes potkulautaan...

Nina, mulla kans ohje odotteli vissiin vuoden lankavalintaa ja nyt on melkein toinen mennyt tässä neuloessa... mut eihän se nyt aina niin kiireellistä oo :D

thiire said...

Hyvä, että olette kaikki hengissä ja suhtkunnossa! TÄällä kanssa meno melkoinen, mahassa ja sen ulkopuolella =)

Martsuli said...

Ihanan värinen tuo Rogue...

vikke* said...

Pitkästä aikaa kurkin sinun blogiasi ja heti pitää kyllä tulla toivottamaan tsemppiä!!
Pienessä epätietoisuudessa on kurja elää ja kun on olemassa "ehkä" lapsen kohdalla niin on se raskasta.

Meillä oli esikoisen kohdalla raskausaikana puolivälistä eteenpäin suuri kompleksi ja synnyttyäänkin vielä vuoden verran "ehkä" vaikkei mitään hätää pitänyt olla. Selvitty on ja poika on saanut terveen paperit.

Tämän kannustavan kokemuksen myötä haluan toivottaa teidän perheelle kaikkea hyvää!!

Hyvälle näyttää Roguesi ;)

ilu said...

Kaikkea hyvää ja kaikki maailman voimat sinne teille.

Koska itsekin elän Blogilapsen suuren EHKÄN kanssa päivittäin, tiedän siis mitä toivotan :)