Friday, June 15, 2007

Mikäs tässä ollessa

Jari sai tänään valmiiksi meidän uuden terassin. Siitä tuli ihana! Ihan eri fiilis olla pihalla nyt. Monilla naapureilla on valtaisa terassi, meillä taas aika pieni, koska mä tykkään et pihalle pitää mahtua muutakin, kuten kasvimaa ja lasten uima-allas. Tämä terassi on meille just hyvä, pöytä mahtuu ihanasti ja on aivan fantsua istuskella ja katsella maailmaa! Tänään olin Anttilassa etsimässä koristuksia terassille, mutta Jatan partsikuvat oli liian tiiviisti mielessä ja koska en löytänyt just tietynlaisia juttuja, en ostanut muuta ku tuon kukkaruukun... Huomenna aamulenkille Ikeaan (sehän on vähän niinku monta kärpästä kerralla -urheilua, sosiaalista toimintaa [kassaneidit jne], ja loppukuun rahankäyttöongelmatkin ratkaistu, kaikki yhdellä reissulla!).

Ilma oli aika kolea ja tuulinen mutta polvisukat lämmitti kivasti. Kaljapullokin tyhjeni, mutta ah niin nykyaikaisesti lähetin veljelleni (joka pelasi mieheni kanssa livessä) tekstarin, että käskee Jarin tuoda lisää, ja mies toi. Eikä mun tarvinnu liikkua yhtään!! Loistavaa! Siinä sivussa kirjoittelin sukkaohjeiden speksejä ylös vielä kun ne muistan, ja neuloin uutta sukkaa:
Tää pitäs tulla Melindalle, mut varsi on kyl aika tiukan oloinen. Toinen probleema on, miten jatkaa mallikuviota kantapään jälkeen. Tää on jo kolmas tän mallin sukka enkä pääse tuosta ongelmasta yli. Joku menee aina pieleen, vaikka mitä tekisin. Pitäs varmaan aikuisten oikeesti neuloa Jaywalkerit niin olisin ehkä fiksumpi.

Loppuun vielä liikkiskuva mikä löyty kännyn uumenista. otettu joskus kun oli vielä kylmä.
äiti: tuolla se teidän tarha sitten tulee olemaan, kohta se on jo valmis
lapset: niii-in, sitten me mennään sinne yksin ja äiti menee kouluun ja isi menee töihin.
Jocsu (ottaa Melindaa kädestä): vaavi, sitten minä suojelen sinua siellä
*liikkis*

6 comments:

aura said...

Aika hyvin ole osannut kuvitella, missä asutte. Tuon tulevan päiväkodin ohi tulee harva se päivä ajettua ohi autolla tai bussilla...

tikru said...

:) sä oot ihanan liikkis

Susanna said...

Aura, joo mä oon joskus miettinyt, että aika paljon tulee annettua yksittäisiä tietoja, mitkä yhdistämällä varmasti paikantaa missä asutaan ;). Toivotaan et kaikki psykopaatit ei seuraa ihan niin intensiivisesti :D

tikru, joooo....

Räpeltäjä said...

superihqsöpö (tämä ansaitsee teiniquun) kommentti Jocsulta <3

Martsuli said...

Elämä tuntuu hymyilevän teille... ;) Hyvää kesää koko perheelle!!

laura koo said...

Apua, mä just vasta hoksasin tuon alemman postauksen. Tosi hieno juttu, onnea!