Thursday, June 07, 2007

Se on kesä nyt

Äitienpäivän tienoilla mieheni kysyi että toivoisinko jotain neulelehtiä tms, ja annoin hälle listan lehdistä mitä voisin toivoa. No, silloin ei Akateemisessa ollut yhtäkään niistä, mutta muutama päivä sitten Jari soitti ja kysyi, että oletko ihan varma ettet ole ostanut vähään aikaan lehtiä. Ja toi tullessaan mulle nämä:
Ihana mies ;). Marie Clairessahan lukee eurohinta ranskalaisia asiakkaita varten, Akateeminen tuplaa hinnan, mutta olivat jättäneet hintalapun pois niin mies oli saanut tingattua lehden halvemmalla hinnalla :D. Kuvassa myös hyvällä alulla oleva Swallowtail shawl mitä teen sivilla-silvia jotain, kumpi nyt olikaan se paksumpi. Jollain oli hyvä muistisääntö tähän, että se missä on enemmän/vähemmän nimessä kirjaimia on ohuempi/paksumpi, mut mä en ikinä muista miten päin se meni.. Anyone?

Prinsessan kesäilme. Ihana!

4 comments:

tikru said...

:) en mäkää muista koskaa et miten ne meni. Oliko mariessa jotain kivaa?

emilia said...

Lyhyempi on ohuempaa -> siis silvia

Susanna said...

Tikru, Marie oli ihan perusjees pläjäys, mutta ei mun mielestä yhtä idearikas kuin esimerkiksi viime kesän Marie. Joulusta nyt puhumattakaan :D. Mutta kyllä se musta hintansa väärti aina on ;)

Villasatu said...

mulla on muistisääntönä melkein sama kuin emilialla mutta toisin päin: paksumpi sana, paksumpi lanka = sivilla on paksumpaa