Sunday, July 15, 2007

Mul ei oo lankaa!!!

Taas se aika päivästä (!) kun tekis mieli tehdä jotain mut mitään sopivaa ei vaan kerta kaikkiaan ole. Olen jo suosiolla luovuttanut kesävaatteiden suhteen ja kaupoissa on käyty ahkeraan.. Joten päätin alkaa miettimään syksyä ja syksyn värejä. Musta on vaan niin ihanaa kun lapsilla on hyvännäköiset vaatteet, taas pitkästä aikaa tajusin miten paljon mielihyvää siitä saan. Enkä siis todellakaan tarkoita mitään rahaan liittyvää vaan ihan toisiinsa sopivia värejä jne. Pitäs miettiä itsellekin jotain pukeutumislinjaa kun joutuu syksyllä ihmisten ilmoille.. Tsiisus, oon ihan hukassa identiteettini kanssa ;).

Koska lankavaraston koko ahdistaa aika ajoin, menin ensin sinne penkomaan. Jotain löytyikin, tai no, aika paljon löytyi ;).
Kyllä näillä luulis pääsevän alkuun!?!

Keskeneräisiäkin on pino:
- Rogue (voi kauanko vielä, kauanko?)
- kaksi paritonta sukkaa (joista toinen oli äitienpäivälahja :D)
- Melindan neulepaita samoksesta
- yksi raitapipo

Jos joku muistaa esiteltyjä puolivalmiita töitä mitkä ei ole listassa, niin fyi, ne on palanneet vyyhdille.. Että oon ahkera.

Metallican konsertissa kuulemma tällä hetkellä yksi pitkä jono ihmisiä jonottaa ei-minnekään (miten se on edes mahdollista?), ja toinen jono on lintsille asti, ihmiset luulevat pääsevänsä siitä katsomoihin mutta se onkin kentälle menevä jono, ja katsomoiden portilla ei ole jonoa ollenkaan. Ja Him soittaa jo. Kannattaako aina mennä edellisen perässä, kannattaako? No ei näköjään :D. Onneks Jari on jo asemissa ja lupas kuolata Hetfieldiä minunkin puolesta. Mulla taas on iltaseurana Jennifer Connelly ja Kate Winslet (laita noita sit paremmuusjärjestykseen...) leffassa Little Children. Jos sais vaikka neulottua samalla tai jotain.

3 comments:

Pauliina said...

Katsoimme juuri Little Children leffan eilen illalla ja se oli aika jännä. Herätti hirveästi erilaisia tunteita. Leffan lopussa tunsin toisaalta ahdistusta ja toisaalta sympatiaa.

Kivaa leffa-iltaa!

AnneM said...

mukavaa iltaa ;) Mä tulin just töistä ja tiedossa grilliruokaa, saunaa ja neulomista (toivottavasti). Juu ja kiva että olet linjoilla taas!

Tuazophia said...

Minustakin on ihanaa pukea lapset nätisti! Jotenkin kummasti itse revin päälle mitä sattuu, mutta eihän nyt toki lasta. Voi näyttää hieman oudolta - ihmiset varmaan miettivät, kuka lapset on pukenut, koska ei voi olla saman ihmisen aikaansaannosta. Mutta minähän nyt olenkin jo taustasukupolvea ja lapset tulevaisuuden (pukeutumis)toivoja. :D