Saturday, July 14, 2007

Viikon Susanna ;)

Anteeksi taas pieni päivityskatkos. Tällä kertaa kävi niin, että minä muistin kerrankin ottaa töpselit pois seinästä ukkosella, mutta Elisalla eivät muistaneet ja näinpä heiltä hajosi joku dns-juttu, eikä meillä toiminut netti ennen lomaa. Lomapaikassa oli kyllä netti ja jotain blogeja kävinkin tiiraamassa pikaiseen, mutta jotenkin ei siellä huvittanut, tuntui että oli muutakin, kerrankin.

Me oltiin viikko Sääksjärven rannalla Lomakoti Kotorannassa. Uskomattoman kirkasvetinen järvi (tai oikeammin, Suomen suurin lampi), mukavia uusia tuttavuuksia ja etenkin kolmen tunnin välein tarjottava ruoka -voiko muuta pyytää? Lapsille oli niin paljon tekemistä luonnossa, että joka päivä nukuttiin päiväunet, ja tänäkin aamuna Jocsu kysyi, että miten se yö noin nopeasti katosi :D.
Neiti metsäkeiju rakastui metsässä samoilemiseen ja etenkin mustikoihin. Söi loman aikana varmaan pari litraa marjoja suoraan puskasta poimien, välillä vaan kuului tuhinaa ja laulelua: tulkaa poimiin mustikkaa! Hupsu, ihana tyttö.

Lähtiessä ei huvittanut ottaa lankaa mukaan, mutta ajattelin että sitten harmittaisi. Lopulta en osannut päättää, ja sitten mukana olikin kaksiin polvisukkiin ja yksiin tavallisiin langat -tai saishan niistä vaikka tumppuja tai pipoja jos huvittas. Aloitinkin punavalkoraidallisia sukkia ja toisen sain melkein valmiiksi, mutta jonnekin se aika katosi taas... Ei haittaa. Ylpeä olen siitä että kävin joka päivä vesijuoksemassa, tosin oli niin kylmää että ajallisesti ei ollut kyllä pitkäkestoista toimintaa, mutta sitäkin mukavampaa. Jocsu pääsi ratsastamaan, ja Melindakin kiipesi hevosen selkään, mutta ei sitten halunnutkaan liikkeelle. Ihan hyvä, hädintuskinhan se pysyi edes satulassa ;).

Päivällä Kampissa oli kaksi väsynyttä lasta, bussia piti vielä odotella ja isiä kaupasta. Kaikki penkit varattuina, mutta kas, mustan pörssin ikkunassa näkyy piirrettyjä. "äiti saanko mä istua tähän?" Ja siinä sitten istuttiin, kesätukkainen prinssi ja prinsessamekkoinen mustikkakeiju.

***
Novitakin tuli. Tarkoittanee että olen maksanut laskuni? hih. :D

2 comments:

Anonymous said...

Kuulostaa ihanalta lomalta :) -hanka

kangaskasa said...

Suloinen mustikka-keijukainen ja mukavan rentomeininkinen loma teillä!