Tuesday, July 24, 2007

Susanna goes Inno

..tosin en mä muista maalaileeko ne Innossa ikän mitään, tuntuu usein että ostavat vain kallista :D. Ehkä tämä on enemmän tällaista wanna be Strömsö -puuhastelua tai jotain ;)

Alkuperäisestä takorautatornista ei ole kuvaa, se oli vihertävän musta ja maali lohkeillut. Kuolasin tätä äidiltäni vuosia, ja sitten tuli se päivä kun tämä oli äidillä tarpeettomana. Ja sitten minäkään en keksinyt mihin sen laittaisin, mitä siihen laittaisin. Joten hylly on ollut vähän siellä täällä. Nyt totesin että se sopii täydelllisesti terassille, ja syksyllä saa siirtyä työhuoneeseen.

Jari hieman hymisteli kun sanoin että siitä tulee pinkki. Koko illan uurastin, säästäväinen minä ei antanut lupaa ostaa sprayta, kun kerran kotona oli pinkkiä miranolia ihan omasta takaa.

En saanut näemmä koko hyllyä kunnolla kuvaan. Ylimmälläkin hyllyllä on pieni valkoinen ruukku. Tuo vihreä kynttilä ei kyllä jää tohon, ostin sen hetken mielijohteesta terassin pöydälle, noin niinku syksyä ajatellen. Hassua, markka-aikana aina suunnittelin ostavani punaisia Venetsialyhtyjä, mutta aina ne tuntui niin kalliilta (10mk kpl). Nyt vajaa pari euroa on ihan normaali "ostoskorin täydennysostos". Tarttis varmaan tehrä jotain ajattelutavalle..

Sisustusrintamalle kuuluu muutenkin hyvää. Ostettiin kirjahyllyyn dvd-laatikoita ja näin kahden hyllyn levyt mahtuu yhdelle hyllylle, ja hyllykin siistiytyi kummasti. Tilasin eteiseen matot Anttilasta ja olkkarin matot odottaa vielä uutta pesua.

Voi rajatonta riemua. Mun vessassa on matto. Ihana, punainen matto. Matto, joka kissankin mielestä sopeutuu paremmin makoiluun ja tassutteluun kuin pissimiseen. Ihanaa.

Eilen oltiin ex tempore Munkan rantsussa. Eihän sinne jaksa kukaan kävellä, mutta uimaan oli päästävä ja keksin tällaisen luovan ratkaisun. Perinteisesti tiukkis-minä ei salli tällaisia rattaiden väärinkäytöksiä (meillä ei myöskään itse kiipeillä istumaan tms), mutta menkööt. Jos hajoovat ostan uudet (hajotkaa pliis :D).

Edellisen postauksen haasteessa ei tullut mainittua mitään aikaa mihin asti saa veikkauksia esittää. Sovitaan että vielä kaikki tänään tiistaina (edelliseen postiin) tulleet kommentit osallistuu arvontaan. Seuraavalla kerralla (ehkä jo huomenna ken tietää!) katsotaan olenko saanut mitään aikaiseksi. Tänään ajattelin iskeä kiinni Rogueen.

6 comments:

Mari said...

Ai teillä on siis nyt kissa? Vai onko se kylässä? (mä mitään utelias ole, muuten vaan kissa-addikti...) Aivan ihku kukkateline!

Susanna said...

Mari, joo, siis meillä oli kaks kissaa, nyt enää vain yks ;). Harvemmin oon niistä postaillut, ja olivatkin niin samannäköisiä ettei niitä ees erottanut. Tän nimi on Hetfield, joka ennen luuli olevansa sukua jollekin koiralle, mutta Copperfieldin kuoltua hän on löytänyt sisäisen kissansa :D.

Vilma said...

Tosi ihana hylly/kukkateline/takorautajutska! Pinkki väri sopii siihen kuin nakutettu, wau!

Mari said...

ah! nymmää tajuun :) *hidas* ja mä kun luulin lukeneeni jokaikisen sun postauksen tässä ajan mittaan... *pihalla ku lumiukko* btw: meillä on taas 20 astetta ja karsee tuuli ja sadekuuroja, ei mitään asiaa uimaan, yhyy. Tyhmä kesä!

nanna said...

Jos sinä käärisit siihen hyllyyn ylettömän määrän verhokangasta, niin sitten se olisi oikein Innoa;D Ihana hylly, kannatti nähdä vaivaa ja maalata!

Marjo said...

Aivan ihana teline! Vaaleanpunainen (pinkki?) on just hyvä väri tuohon (niinkuin lähes kaikkeen muuhunkin tosin...). Tuo näyttäis varmaan tosi hyvältä meidän väliaikaisasunnon myrkynvihreiden sisäseinien kanssa... ;D