Wednesday, July 25, 2007

Lippis 1.2

Terveisiä vaan painajaissaarelta, täällä on varsinainen Lost meneillään tällä hetkellä. Lapset kirkuu ja tappelee ja ovat kaikin puolin riidanhaluisia. Päätin paeta ja jätin pikkuiset kuivaamaan itse omat hiuksensa.. Joinain päivinä saavat tappelun aikaan mistä aiheesta hyvänsä, parempi pysyä pois alta :D.

Tein toisen lippiksen, piti tulla pienempi kuin edellisestä. Edellinen ei sopinut mulle, mutta oli Jocsulle iso. Tein pienemmän, sopii mulle, mutta on Jocsulle iso. Huocs. Taisin siis sittenkin ommella jotenkin erilailla viimeks.. Kolmas kertaa toden sanoo?
Tästä tuli kyl kiva, ainoo vaan et oranssit tikkaukset ei ole ihan mua, mutta malli sinällään sopii mulle ihan ok.

Voi onni ja autuus. Netanttilan kotiintoimitus oli huomattavasti nopeampi kuin jos olisin itse yrittänyt vääntyä paikalle. Ja se osari... :D. Mä en olis uskonut että koskaan koittaa päivä että mä ostan bukleematon, mutta on se vaan lapsperheen eteisessä aika bueno. Mut paljaan jalan alla *puistatus*. Kissan tuomio (alan kuulostamaan Marjutilta..): tähän on hyvä teroittaa kynsiä, köllimistarkoitukseen ehkä liian kova mutta mikäs tässä pyöriessä. Karvat pöllyää kivasti kun eivät tartu mattoon.

Voi apua nyt on pakko kaataa pesue sängynpohjalle. heip.

help!miten kuvat saa ladattua niin ettei ne klikatessa avaudu megasuurena? Ei mulla ennen näin isona auennut..

7 comments:

akka said...

Kuvaa ladatessa Bloggerissa, voi kuvan kokoa säätää, siinä on sivussa kolme eri vaihtoehtoa.

Susanna said...

Akka, juu, mutta se vaikuttaa vain tohon kuvaan mikä näkyy blogissa, sitten kun kuvaa klikkaa, se näkyy näytön kokoisena. Ennen näin ei ollut, vaikka en pienentänyt kuvia ennen latausta, ja jos laittoi kuvan mediumina sivulle, suurempi kuva oli vain vähän isompi. No kai se täytyy pienennellä sit etukäteen ;)

laura koo said...

Moi. Minen oo keksinyt kuvasuurennoksen koon säätämiseen muuta vaihtoehtoa ku photoshopata kuvat etukäteen pienemmiksi. Kauheeta nysväämistä :) Kerro ihmeessä jos keksit jonkun vaihtoehtoisen tavan.

Ihana lätsä. Ostin hätäpäissäni samanmallisen mut mustan ja kääpalloilla h&m:n poikain osastolta, kun pelkäsin et naamari kastuu muuten sateessa.

Villapallo said...

Montakos mustaa kissaa teillä asustelee, kun eikös yksi lähtenyt paremmille metsästysmaille heinäkuun puolessavälissä ja nyt matolla kellii taas yksi?? Ihania joka tapauksessa ovat, olen mustakissa-fani, itsellä kun on ollut myös sellainen;-)

joska said...

Lakkien kanssa on on aina vähän säätöä. Liian isoa onneksi tulee ehkä käytettyä myöhemmin (jos ei ole talvella sopiva). Voisiko lakkiin taakse laittaa kuminauhan? Lakki sopisi sitten ensi kesänäkin.

pinkkitoukka said...

Kohteliaana kerron, että äänestin sinua :)
http://pirouette.vuodatus.net/blog/683378

Rosebud said...

Heeei nainen, ompelet itse lakin? Ihan mieletöntä, sanoo hän joka pilasi juuri yhden hameen kun yritti vaihtaa siihen vetoketjua :D

Buklee rulettaa, ihan totta ;D