Sunday, August 26, 2007

Joskus ei valmistu edes tarkoituksella

Edellisessä postissa vaatteita valmistui ihan hups vaan. Ei enää piru vieköön. Joskus vaan ei toimi! Olen nyt tehnyt tätä hiivatin hupparia yli viikon, mutkun ei vaan suju mikään. Sitten päätin välissä ommella noita muita ja vaihdoin saumuriin langat. Ja katkaisin sen kaksoisneulan. Tänään sit aloitin taas lankainvaihdolla. Ja kirosin sitä puuttuvaa kaksoisneulaa. Onneksi se ei nyt ole kuitenkaan välttämätön tän kanssa. Jaksoin väkertää yhden taskun, miten se olikin niin hiton hankala, vaikkei pitäis. Onhan noita nyt tehty ennenkin, ja paljon monimutkaisempiakin! Mut tänään ei vaan....

Kuvassa näkyy kun halvempi ja kalliimpi neulos kohtaavat. Voihan flipflop, täytyy toivoa että höyrytys auttaa tähänkin pulmaan. Kyllä se ihan hyvin siitä asettuu, mut silti.

Ettei nyt ihan menis vali-vali osastolle, näytetään jotain valmistakin, tai oikeastaan tuunattua. Nämä caprit tein Melindalle toissa kesänä, mut jäi vähälle käytölle jo silloin kun kuminauha oli vähän liian kapea ja kireä, ja rullapäärme lahkeissa ei ollut hyvännäköinen. Nyt purin koko vyötärön ja leikkasin päärmeet pois. Tilalle resorikaitaleet, vyötäröllä resorin sisällä on myös kuminauha. Resori nostaa vyötäröä myös vähän ylemmäs. Nyt näistä tuli tosi kivat ja mukavat jumppahousut tarhaan. Kerrankin kierrätin jotenkin fiksusti jotain :D.


Tänään oltiin koko perheen voimin uimassa. Positiivinen yllätys oli, kun tajusin kysyä että pääseekö Jocsun kanssa aikuinen ilmaiseksi, kun sillä pitää olla kuitenkin saattaja sairauden takia. Ja pääsee! Tästä ei enää harrastus halpene, 2e (opiskelijalippu, lol) koko perhe! Jotain hyvääkin.

Mä olen jossain mielenhäiriössä kuunnellut koko viime viikon vuorotellen Madonnan Eroticaa ja Rammsteinin Völkerbollia. Perjantaina alkoi kyllästyttämään, vaikkakin Rammsteiniin mun kyllästyminen on aina vain hetkittäistä. Latasin koneelle (ihan laillisilta ceedeiltä juu) Rammsteinin Rosenrotin (jos kuitenki huvittas) ja -taas mielenhäiriö- Oasiksen Masterplanin. Huomenna sitten niissä merkeissä :D. En olekaan aikoihin kuunnellut Oasista (jari ei voi sietää sitä).

No comments: